2777
2789
عنوان

هدیه نامزدم 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2362 بازدید | 76 پست
اشتباه میکنی بلد نیستی مرد رو نباید توقع مند کنی دختراصلا اینکارو نکن همیشه برای خودت ارزش قاعل باشد ...

ببین من اینو همه جا میخونم و قبول دارم

ولی منم بیرون کار میکنم و ساعت کاریمون یکیه. بعد کارای خونه رو اون بیشتر انجام میده از اشپزی تا تمیزکاری تا جاروکشی و … من بدنم نمیکشه زود خسته میشم

البته هنوز توو یه خونه زندگی نمیکنیم ولی بیشتر اوقات پیش همیم

بعد به نظر من خودخواهیه که هم کار خونه رو اون انجام بده هم خرجا ببشتر روو دوش اون باشه. برای همین تلاش میکنم تا جایی که میتونم کمک مالی نگیرم یا جبران کنم

به نظرت اشتباهه؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مبارکه عزیزم به خوشی استفاده کنی 

من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔) من معمولا درخواست دوستی رو قبول نمیکنم اگه کاری داشتید و درخواست دادید قبلش بهم بگید چه کاری که درخواست رو قبول کنم

دوباره عکس شو میذاری

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

دیدی لایک کن لطفا پاک کنم

مبارک باشه گلی🌱

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

ببین من اینو همه جا میخونم و قبول دارمولی منم بیرون کار میکنم و ساعت کاریمون یکیه. بعد کارای خونه رو ...

اره اشتباه میکنی 

زن هست و نازش

اگ نمیخواست خرجت کنه و نازت رو بخره با به مرد همخونه میشد خب 

اگر مالی دوبرابر اونم داری بازم بذار حس کنه داره واست خرج میکنه نا غرور مردونش ارضا بشه