2777
2789
عنوان

کسی جدا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 9261 بازدید | 260 پست
دشمنت شرمنده چشم عزیزم حتما امیدورام که حال دلت و حال زندگیت خوب بشع و غرق خوشبختی بشی و به ارامش ب ...

ممنونم مهربون 

انشالله بهترین ها برات اتفاق بیافتن ، اتفاقاتی که براشون اشک شوق بریزی و انتظارشو نداشته باشی و همیشه سلامت باشی 

با دل شکستم دعات کردم انشالله برآورده بشه 

خدا خودش به دلت آرامش بده

ممنونم 🙏

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم مهربون انشالله بهترین ها برات اتفاق بیافتن ، اتفاقاتی که براشون اشک شوق بریزی و انتظارشو نداش ...

ممنونم خواهری 🙏🌹

امیدوارم خدا حواسش به همه ی ماهایی که دلمون شکست باشه و با بهترینا برامون جبران کنه 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

افسرده اییکی دوتاقرص راهت میندازه

من خیلی قرص مصزف نمیکنم 

فقط زمانی که حالم خیلی بد باشه و چند روز نتونم بخوابم قرص میخورم ننیخوام خودمو ب این قرصا عادت بدم 

من خیلی قرص مصزف نمیکنم فقط زمانی که حالم خیلی بد باشه و چند روز نتونم بخوابم قرص میخورم ننیخوام خود ...

بیماریتو بگو دیگه

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

بیماریتو بگو دیگه

گفتم دیدی 

بخدا حدس زدم این باشه خیلی از مردم دچار این بیماری هستن چیز خاصی نیست ذهن همسرتون خرابه متاسفانه

بله متاسفانه 

همسر بخاطر روابط ناسالمی که داشته ذهنش بیمار شده 

ن بخدا

ببین دیگه نمیتونم بزارم چون چند بار حذف کردم دیگه اجازه ندارم 

وا من باز نخوندمبگو دیگه

شما چرا جدا میشین