2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یکی از بچه های اینجا یاد داد درست کردم خوشمزه بود

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

سیب زمینی آب پز و عدس پخته رو با گوشت کوب برقی یا چرخ گوشت له کن یه حبه سیر هم بنداز توش با تخم مرغ. در حدی که بشه مثل مایه کتلت. مثل کتلت سرخش کنین

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

مزش خوبه یکم ارد سوخاریم داخلش بریز خیییلی خوشمزه میشه . منم یکی از بچه ها اینجا انداخت توسرم درست کردم خوشمزه بود   

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
ی پیمونه عدس و میزاری بپزه بعد لهش میکنی و تخم مرغ و ی ق ارد میزنی با فلفل نمک زردچوبه بعدم سرخش میک ...

مرسی عزیزم

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄
سیب زمینی آب پز و عدس پخته رو با گوشت کوب برقی یا چرخ گوشت له کن یه حبه سیر هم بنداز توش با تخم مرغ. ...

من سیب زمینی نمیزنم دستور اصلیش فقط عدسه

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕
مزش خوبه یکم ارد سوخاریم داخلش بریز خیییلی خوشمزه میشه . منم یکی از بچه ها اینجا انداخت توسرم درست ک ...

من تو دستورش تو نت آرد گندم دیدم نوشته

میشه هم آرد گندم بزنم هم آرد سوخاری؟

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄