2777
ببخشید از کجا بفهمم ذخیره تخمدانم چنده

ازمایش ندادید مگه ؟ 

AMH  تو ازمایش همون ذخیره تخمدان رو نشون میشه 

البته ذخیره تخمدان واقعی نیست بیشتر نشون دهنده فولیکولهاییه که کیفیتشون بهتره.. 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ازمایش ندادید مگه ؟ AMH تو ازمایش همون ذخیره تخمدان رو نشون میشه البته ذخیره تخمدان واقعی نیست بیشت ...

نشون میده*

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا ذخیرت کم شد و fshیعنی چی و چند ساله عروسی کردی

Fsh هورمونیه که باعث رشد فولیکول ها میشه ماهانه 

نمیدونم چرا کم شد ، دکتر ب من قرص اوزیل داده بود ک برای کساییه که سندروم تخمدان پلی کیستیک دارن .. من سندروم ندارم .. میگم شاید این اوردش پایین 

رفتم کیوتن قرمز گرفتم میگن برا ذخیره تخمدان و تخمکها و کاهش fsh خوبه 

کسایی که ذخیره شون رو به کاهشه fsh. شون میره بالا 

۴ سالی هست ازدواج کردم ..  ولی اوایل خودم ب اشتباه و دلایل و بهونه های مختلف بچه نخواستم حالا باید بدوم تا گیرم بیاد 

Fsh هورمونیه که باعث رشد فولیکول ها میشه ماهانه نمیدونم چرا کم شد ، دکتر ب من قرص اوزیل داده بود ک ب ...

هورمونها متعادل نباشن مانع بارداری میشه 

برای همین اول پرولاکتینو اوردم پایین 

بعدش چند وقته درگیر fsh مم 

حتما دکتر تشخیص داد ذخیره م رو به کاهشه که مجدد گفت ازمایش ذخیره تخمدان بده وگرنه اولش ۲.۵۰ بود ولی شد ۱.۸۵ 

اي وي اف كم نميكنه داروي هاي تقويت فوليكول مثل لتروزول و كلوميفن بله كم ميكنه اونم نه اونقدر كه بترس ...

عزیزم ذخیره من هم همینقدره

چه کار کردی باردار شدی 

متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

ایشالله گیرت میاد چند بار ای وی اف کردید

هنوز هیچ بار 

ماه قبلی شرایطشو نداشتیم عقب افتاد اسباب کشی داشتیم و ..

این ماه میخوام برم اگر مشکلی پیش نیاد داروهای قبل تخمک کشیو بگیرم 

اي وي اف كم نميكنه داروي هاي تقويت فوليكول مثل لتروزول و كلوميفن بله كم ميكنه اونم نه اونقدر كه بترس ...

امپول اچ سی جی و اچ ام جی چطور؟اینام کم میکنن؟من از زمانی که همینارو استفاده کردم کلا بدنم تغییر کرد و تخمکگذاریم به مشکل خورد بعدشم ذخیره م

اسی این کلیپ جواب سوالتونو میده اگر اینستا دارید برید پیجشون

من هيچ كاري نكردم حتي دارو هم مصرف نكردم فقط قبلا سه تا دونه لتروزل توي پريود خورده بودم كه سايز فول ...

ممنون🌹

متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔

ندارم اینستا میشه برام توضیح بدی چی گفته

فیلمو دادم ربات متنش کنه 

اینم متنش 

یکی از نگرانی‌هایی که خیلیاتون در مورد شروع سیکل آی وی اف دارین اینه که به من میگین اگر آی وی اف بشم یا تخمک کشی بشم زودتر یائسه میشم یا اینکه بعداً نمی‌تونم دوباره به صورت طبیعی حامله بشم اصلاً همچین چیزی صحت نداره این یه باور کاملاً غلط هستش وقتی ما یه فرد رو در سیکل  iUI یا ivf قرار میدیم اون تعداد تخمک‌هایی که قرار بوده توی اون سیکل تخمک گذاری یه دونه‌اش رشد کنه و بقیه از بین بره ما با دارو کاری می‌کنیم که همه اون تخمک‌ها رشد کنه 

یعنی اگر شما توی اون سیکل آی وی اف یا آی یو ای قرار نمی‌گرفتین در هر صورت اون تخمک‌ها از بین می‌رفت پس انجام درمان‌های کمک باروری اینداکشن آی یو آی آی وی اف تاثیری روی رزرو تخمدان قدرت باروریتون در آینده و جلو افتادن سن یائسگی و یائسگی زودرس نداره