2777
2789
ببین عزیزم چیزایی که ممکنه لقش کنه یکی بیماری قنده و مصرف زیاد سیگار و رعایت نکردن بهداشت و پوکی است ...

شاید ایشون هم پوکس استخوان گرفتن لق شده پس برای همه لق نمیشه نه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
یک تحقیقی بکن همسایه مادرم چندسال پیش گذاشتن الان 67 سالشون ایشون میگفت باز خودت تحقیق کن تا مطمئن ب ...

برا من پيچشو گذاشته

ديگه نميشه كاري كرد

فقط اين سوالارو ميپرسم كه خيالم راحت شه

دنيا دو روزه   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم برند ايمپلنت و كار دكتر مهمه من كه خيلي راضيم رفتم كلينيك ايرانا خدارو شكر اصلا اذيت نشدم و خي ...

از كار دكترم مطمعنم

مرسي عزيزم

برند ايمپلنت شما چي هستش؟

دنيا دو روزه   

زنگ بزن ازشون مشاوره بگير 

براي ايمپلنت حتما به دكتر سامان كلباسي سر بزنيد ، من پدرم تمام دندانهاي فك بالا و پايينشو پيش ايشون ايمپلنت كردن ، عموم هم چهار تا پيششون ايمپلنت كرد فوق العاده كارشون خوبه و متخصص فك هستن، از ايمپلنتهايي استفاده ميكنن كه معتبر باشن و جالبه كه برعكس همه جا بعد جراحي جعبه ايمپلنتها هم كه جلوي خودمون باز كرد و كارگذاشتن دادن به خودمون ، خلاصه خيلي شفاف كار ميكنن و هزينه هاشونم از همه جا نسبت به كيفيت كارشون و برندهايي كه كار ميكنن كمتره ، تلفنشون اينه 26214504 و بريد توي اينستاشون كاراشونو ببينيد irana.modern.dentistry

ممنون عزيزم

من واسه دندون نيشم به خاطر تصادف و لقي مجبور به ايمپلنت شدم پيش همين كه معرفي كردي رفتم اقاي سامان  كلباسي

دندون جلوم خيلي طبيعي شده( علكي ترسيده بودم يكسال بي دندون بودم اي كاش زودتر انجام ميدادم )

دكتر پيچشو برام گذاشته سه شنبه هفته پيش تا ديروز درد دندون داشتم از امروز كمي بهتره شنيده بودم ز ...

ببخشید در حین جراحی اصلا درد نداشتید؟ بعد جراحی دردش با مسکن حل میشد یا آزاردهنده بود؟

ببخشید در حین جراحی اصلا درد نداشتید؟ بعد جراحی دردش با مسکن حل میشد یا آزاردهنده بود؟

حین جراحی اصلا درد نداشتم

ولی بعد از اینکه اومدم خونه بی حسی باز شد تا سه روز در داشتم 

همش پروفین میخوردم

دنيا دو روزه   

ايمپلنت اقساط اگر كسي نياز داشت مركز تخصصي ايمپلنت ايرانا چندتا متخصص و جراح فك و صورت و متخصص لثه هستن و ايمپلنتولوژيست ، مادرم قبلا پيششون فول فك انجام داده بود و الان براي پدرم مراجعه كردم شرايط قسطي گذاشتن خيلي شرايطشون خوبه
02126214504