2777
2789
عنوان

شوهرمممم وهمکارخانمش

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 42 پست

من واسه زایمان خواهرم رفت دسته گل خریدم شوهرم ندید بعد واسه تولدم گل خرید کپ هم بودن اون صورتی بود این ابی الان یه جور تزئین مده

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الان گل فروشی ها خودشون از قبل یه عالمه باکس گل و دسته گل آماده میکنند اونجا میذارن مردها میرن آماده شده میخرن

احتمالا گل فروشی نزدیک محل کارشون بوده و گل ها از قبل آماده و شبیه هم 

چرا دنبال زیر بغل ماری 

خانوما چرا فکر میکنن همه دنبال شوهرشونن؟

باور کن‌ اونا برای خودتون برد‌ پیتن نهایتا برای ما دره پیت

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

چرا دنبال زیر بغل ماری خانوما چرا فکر میکنن همه دنبال شوهرشونن؟باور کن‌ اونا برای خودتون برد‌ پیتن ن ...

والا عزیزم یه سمت پیزوری داره این خانمها هم زیردستشن

انقدرعشوه چاپلوسی میکنن که حد نداره

نمیدونم ولی چرا انقدرشبیه هم

ای چند روز تو دیوار که میگشتم‌ کادو برای روز مادر دسته گل ها همه شکل هم تزئیناتش بود حتی دختر عموم‌که یه شهر دیگه ست دسته گلش شکل همینا بود که تو دیوار شهر ما بود

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

باعملش کاری ندارم چراانقدردسته گل هاشبیه هم بود

مواظب حرکت های شوهرت باش باهمین خانمه شاید دوتا دسته گل گرفته شوهرت من از همین همکار خانم که با شوهرم دوست شد ضربه خوردن البته شایدم شوهرت از رو گل اون نشون گل فروشی داده تا برا شما گل درست کنه ولی خب نامحسوس زیر نظرش بگیر 

خب دو دلیل داره یا هردو از یک گلفروشی گل خریدن یا اگر شکاک نیستین و سابقه درخشانی همسرتون داخل خیانت داره شاید ببخشید ولی برای هردوتون یه دسته گل خریده ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

من هر چی نگاه کردم جدیدا ایناهست تزئین دور گل

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ