2777
2789
عنوان

قهر پرنسسی

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 29 پست

دو سه بار ب قهر هاش محل نده کلا بیشتر مردا قهر میکنن مث بچه هان 

سادگی خودت از هر نقابی قشنگتره!............................ به امید روزی که منو تو و دخترمون کنار هم باشیم 🤲🤍میشه واسه نی نی دار شدنم دعا کنی 🫠🥺.نه روباه در جنگل است و نه شیطان در جهنم!کافیست به اطراف نگاه کنی️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور کن هیچوقت پا پیش نزاشتم کلا اخلاقش اینطوریه قبل از عروسی اینطور نبود

اگه پا پیش نمیزاری حتی پا پیش گذاشت آشتی نکن بگو حوصله بچه بازیهات ندارم امروز آشتی فردا قهر بهتر که یکسره قهر باشیم آنقدر رو حرفت وایستا بزرگ بشه

بفرما جلو ته صف مال خودمه
اه اه عین اکس کثافت من جامون عوض شده بود اوت قهر میکرد من میرفتم منت کشیالبته اون خودشیفته ام بود خو ...

شوهر منم خیلی خود شیفته س

چون از منم‌ خوشگلتر هست 

فکر میکنم دلیلش اینه 😔

شوهر منم خیلی خود شیفته سچون از منم‌ خوشگلتر هست فکر میکنم دلیلش اینه 😔

خودشیفتگی 

مثلا تحقیرت کنه 

همیشه حق ب جانب باشه

بهت کم محلی کنه ولی بعضی جاها محبت کنه ک بهش وابسته بشی یعنی اولش حسابی بهت محبت کنه بعد ک مطمئن شد وابستع و عاشقشی هی کم محلی کنه و تو له له بزنی برا محبت و توجه اون

خانوادشو  اذیت کنه ولی پیش بقیه فرشته باشه

اینجوریه؟

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
ممنون بابت راهنماییت عزیزم 😔🙏

ولی در کل خودت برا خودت ارزش قائل شو تا بقیه یاد بگیرن چطور بهت ارزش بدن

مثلا وقتی هیی قهر میکنه نرو دنبالش بزار خودش بیاد 

وقتی برات روزای خاص کادو نمیخره خودت بخر برا خودت و جلو چشمشم نشون بدع گرونم بخرر

زوم نکن و هیچ وفتم بهش نگو بهم اهمیت نمیدی 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
فدات شدم ببخشید که ناراحتت کردمنمیتونم با کسی از دردام بگم مجبورم اینجا بنویسم

خدا نکنه عزیزم 

اره اینجا تنها مکان امنی  هست کع میتونیم  راحت از مشکلاتمون بگیم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

خودشیفتگی مثلا تحقیرت کنه همیشه حق ب جانب باشهبهت کم محلی کنه ولی بعضی جاها محبت کنه ک بهش وابسته بش ...

همیشه حق به جانبه ، خیلی جاها کم‌محلی می‌کنه ولی محبتم می‌کنه 

اما وقتی محبت می‌کنه سریع می‌کنه تو چشمم مثلاً میگه هیشکی برا خانومش این کارو نمیکنه ، وقتی باهاش قهر میکنم به هیچ جاش نیست ،

اما همه ی اینایی که تو گفتی رو نداره

ای خواهر برا منم ی حسرته یبار نشد من قهر کنم همسرم بیا منو ناز کنه همیشه من رفتم ناز اون خریدم تا و ...

شوهر منم همینه تقریبا یه ماهی میشه قهریم خسته شدم نمیخام بی گناه برم ناز بکشم خیلی ساله این کارو کردم