shike مدیر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12017 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 46 پست کسی هس ؟سوال بپرسم جز اسی کسی منو ریپ نزنه 1403/10/02 | 22:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gharinpa عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2816 آشتی هست ولی نزدیک نیست پول ندیدم دو تا بدهکاری به مردم داری زودتر بده ممکنه جواب منو بدید؟اینکه من تو اینستا درخواست فالو بدم یعنی یک قدم به سمتش گرفتم؟هیچ تاثیری در اینکه بیاد سمتم داره؟ من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
shike مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12017 بله خب من نامزد ندارممادرشوهرم ندارم که بخواد باهام اشتی کنهخواستم حس ششمتو تست کنمممنون عزیزم جز اسی کسی منو ریپ نزنه
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 58041 سلام بزرگوارشبتون بخیرخوبین؟ممکنه بفرمایید که مدیرم نظرشون در موردم چیه و آیا ممکنه بهم پیشنهاد احس ... ببین غیر از تو خیلی خاطرخواه دیگه هم داره باید خیلی از دل و جون مایه بذاری اگه میخوایش اما حیله گره و صداقت نداره کلا عاقبت نیکی نداره شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 58041 خب من نامزد ندارممادرشوهرم ندارم که بخواد باهام اشتی کنهخواستم حس ششمتو تست کنمممنون عزیزم منم که گفتم نه مادرشوهرتو برای تحصیلت هم افتاد در خط تحصیل هستی حس ششم نبود تارو.ت زدمخواهش میکنم چه جالب که همون نیت اولت مکر افتاد🤣 شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)
gharinpa عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2816 منم که گفتم نه مادرشوهرتو برای تحصیلت هم افتاد در خط تحصیل هستی حس ششم نبود تارو.ت زدمخواهش میکنم چه ... خب منو هممممممم بگوریکوست بدم کلا اتفاقی میفته؟تاثیری روش داره؟ من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
moonchild81 عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 5603 منم که گفتم نه مادرشوهرتو برای تحصیلت هم افتاد در خط تحصیل هستی حس ششم نبود تارو.ت زدمخواهش میکنم چه ... بهم میرسیم ؟ انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....
shike مدیر استارتر عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12017 منم که گفتم نه مادرشوهرتو برای تحصیلت هم افتاد در خط تحصیل هستی حس ششم نبود تارو.ت زدمخواهش میکنم چه ... کاش تارووت نمیزدی عزیزم.سنگینی دارهنه عزیزم درس نمیخونم.دارم کار میکنممادرشوهری ندارم که باهاش اشتی کنم.گفتی آشتی داریدممنونم🙏 جز اسی کسی منو ریپ نزنه
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 58041 خب منو هممممممم بگوریکوست بدم کلا اتفاقی میفته؟تاثیری روش داره؟ نه موقعیت ازون بهتر داری شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 58041 کاش تارووت نمیزدی عزیزم.سنگینی دارهنه عزیزم درس نمیخونم.دارم کار میکنممادرشوهری ندارم که باهاش اشتی ... نیت هات صادقانه نبوده که سنگینی داشته باشه شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 8746 ببین غیر از تو خیلی خاطرخواه دیگه هم داره باید خیلی از دل و جون مایه بذاری اگه میخوایش اما حیله گره ... ببخشید منم میگی پیام میده کی ؟؟؟ابراز علاقه میکنه ؟؟
gharinpa عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2816 نه موقعیت ازون بهتر داری عهموقعیت بهتر؟ولی دوسش دارم لعنتیو کهینی بهم پیشنهاد نخواهد داد؟ من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
یونسیه عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 3701 آشتی هست ولی نزدیک نیست پول ندیدم دو تا بدهکاری به مردم داری زودتر بده از من چی حس میکنی ؟ حس م بهم چیه میبینمش تو چند روز اینده؟ بزرگ شدیم وآرزوهایمان در کودکی جا مانده💔☘️