2777
2789
عنوان

زندگی تو شهرخانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 17 پست
دقیقا خواستم همینارو بگماسی جان هر آدمی واجبه که اول به خودش فکر کنهبه خودت فکر کن خانوادت خوبن خیلی ...

من خیلیا رو دیدم اولش عین استارتر بودن الان بلانسبت استارتر عین چی پشیمونن میدونم که استارترم پشیمون میشه چون دوتا دختر بیشترم نیستن و مسافت زیاده مطمنم سر دو سال به حرفم میرسه 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن دوره۶ساعت راهه

اگه خانواده شوهرتو دوست داری و میخواب باهاشون بیشتر آشنا بشی در اشتباهید ! ماها این موها رو الکی سفید نکردیم هی خواستیم خوب باشیم گفتن می ترسه وظیفشه و روز به روز بدتر از روز قبل 

پیش خانوادت بمون 

بزار همینجوری دوری و دوستی بمونید گل فاصله ها که از بین بره بی احترامی ها شروع خواهد شد دیگه بخوای برگردی عمرا شوهرت راضی شه 

نمی دونم چی بگم هر چی صلاحه :)