2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه به همه کم داده ولی چون کار کوچیک خودش را گنده میکنه و هی پز میده بقیه میخوان کم نیارن

وا عجبا

اتفاقا من جای شما باشم یه لباس فاخر میگیرم به خودمم حسابییییی میرسم که همه انگشت به دهن بمونن واینطوری کم نمیارم اما همون 150 میوم و لاغیر

خوش بحال عروس ببین بخوان مایه بذارن اینجوری میذارن نخوانم میشه ما

دقیقا . بحث داشتن و نداشتن نیست

بحث اینه که دلشون بخواد یا نه ! 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

ببخشید ولی من امکان نداره زیاد بدم سر عقدم مادر و پدر همسرم هیچی ندادن چهار سال بعد عقد دخترشون دوتا النگو طلاکادو خریدن به ماهم گیر دادن نفری صد بدین حالا اصلا رسم ندارن سر عقد طرف دختر کادو بدن هر کاری کردن گفتم نمیذارم تو محضر دعوا شد ولی نذاشتم پول هر کی واسه خودش ارزش داره 

منم پسرداییم همینطوری بود

فکر کن چند بار تو تولدای ما اومد دست خالی با اینکه درامدشم بالا بود

خانواده همسرش هم شدیدا فوق پولدار هستن

اما خونواده ما گفتن ما اندازه ای که خودمون داریم کادو میدیم و اگه طرف میخواد جلو فامیلا زنش کم نیاره میتونه بهمون پولی بده تا به خودش بدیم

دلیل نداره الکی پولا بیزبونمون بدیم به کسی که خودش از دستش اب چکه نمیکنه واسمون

اتفاقا حسابی به خودم رسیدم لباس شیک ترک گرفتم ارایشگاه خوبم میره که بدونن دارم ولی نمیدم

خوب کاری میکنی 

وقتی کسی برای بقیه ارزش قائل نمیشه ، دلیلی نداره عزت بیخودی بهش گذاشته بشه

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم
والا خیر ماها همه جوره بهش میرسه تا پول کم میاره زنگ میزنن عمه دو میلیون قرض بده 

من جای شما باشم همه هم متقاعد میکنم همون 150 بدن به بچش

مگه پول ما از تو جوب دراومده که الکی بدیم بره؟؟؟