2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 68 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ریشه خستگی هات پیدا کن کن روح ما مثل پوست پیازه هی لایه لایه است و هر لایه ای یه احساسیه که خودشون ...

احساس شکست ندارم....دارم تو شکست ها زندگی میکنم....بریدم دیگه اما خوب چه کنم دیگه محکومم به زندگی

احساس شکست ندارم....دارم تو شکست ها زندگی میکنم....بریدم دیگه اما خوب چه کنم دیگه محکومم به زندگی

اونجایی که میبینی نصف نیمه رها کردی دوباره شروعش کن بساز بعد میبینی توانایی ساختن خیلی مسایل داری 

البته از خیلی مسایل هم باید گذشت و کنترلش نکن هی نگیم چرا چرا نشد چرا خراب شد و غیره

از تاپیک های من دیدن کنید مطالب برای بی اختیار خوری

اونجایی که میبینی نصف نیمه رها کردی دوباره شروعش کن بساز بعد میبینی توانایی ساختن خیلی مسایل داری ال ...

تو روانشناسی احیانا؟ 😅 حرفات خیلی منطقیه منم دیشب نکشتم خودمو🤦🏻‍♂️😅

من میخونم ولی نمیشه تا پارسال معدلم بیست کسی رو دستم نمیومد معروف بودم تو مدرسه یهو رسیدم به 12

سلام خوبی موفق شدی حالتو خوب کنی؟ بیا با منم بگو منم این چند وقت خیلی تو فکر خودکشی ام

سلام خوبی موفق شدی حالتو خوب کنی؟ بیا با منم بگو منم این چند وقت خیلی تو فکر خودکشی ام

نه متاسفانه🥲💔ولی تو نکن زندگیتو کن بیخیال بقیه چیزا ولی منو این زندگیم شکست🥲حتی همین الان داشتم تاپیک درمورد خودکشی میزدم ولی میدونم فقط حرفشو میزنم عملی نمیکنم چون من همین الانم فقط نفس میکشم همین درست یه مرده متحرک ک فقط زنده مونده اگه دوست داری بگو مشکلت چیه

نه متاسفانه🥲💔ولی تو نکن زندگیتو کن بیخیال بقیه چیزا ولی منو این زندگیم شکست🥲حتی همین الان داشتم ت ...

بیا پی وی تا بهت بگم طولانیه خیلی مشکلات فراوان و بی عرضگی های خودم 

بیشتر خودم رو مقصر میدونم