2777
2789
عزیزم بینیت خوبه اما میشه بهتر هم بشه ولی اینکه بد باشه نه اصلا پوستتم مشکل خاصی نداره ولی میکرونید ...

میکرو ارزونه باید دائم انجام بدی یا یه بار انجام بدی کافیه؟؟

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای مردم ازخنده😂😂😂یبار خودم عکس گذاشتم تا سه روز سردرد و حالت تهوع داشتم فکر میکردم الان همه دنیا شناختنم😆😆😆 

اخه اقوام خیلی فاقد شعوری داریم😂

🍃درشگفتم از شخص متکبّر، که دیروز نطفه اے بوده وفردا لاشہ ای است... عَجِبتُ لِلمُتَكَبِّرِ الَّذى كانَ بِالمسِ نُطفَةً وَيَكونُ غَدا جيفَةً؛ ...امام علی علیہ  السلامـ🌷
وای مردم ازخنده😂😂😂یبار خودم عکس گذاشتم تا سه روز سردرد و حالت تهوع داشتم فکر میکردم الان همه دنیا ...

نه بابا من واسم مهم نيست😂

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
جوجو  من منظورم این بود ک وقتی به بقیه میگن با ارایش خوشگلین و عکس خودتونو بزارین پس قطعا خودش ...

چون متاسفانه یاخوشبختانه مازبون چاپلوسی حتی در دنیای مجازی هم نداریم دلم خاست بدون ارایش هم ببینم واسه همین گفتم بدون ارایشم بزارین 

عزیزم بینیت خوبه اما میشه بهتر هم بشه ولی اینکه بد باشه نه اصلا پوستتم مشکل خاصی نداره ولی میکرونید ...

مرسی نیلو‌جون 

میدونی من درمارولر زدم پوستم از بس نازکه دو تا جای لک گذاشت 

از میکرونیدلینگ میترسم چون خیلی قوی تر از درمارولره میترسم جای زخمام بمونه 

برا چربی پوستم نمیدونم چی خوبه 

بینیمم نیاز به غضروف گذاری داره

ایاک نعبد و ایاک نستعین

دنیز بازم میزاری؟

🍃درشگفتم از شخص متکبّر، که دیروز نطفه اے بوده وفردا لاشہ ای است... عَجِبتُ لِلمُتَكَبِّرِ الَّذى كانَ بِالمسِ نُطفَةً وَيَكونُ غَدا جيفَةً؛ ...امام علی علیہ  السلامـ🌷