2777
2789
وایییییی اره🙈🙈🙈🙈 میاد اموزشگاه تا کلاسش شروع بشه دور از چشم بچه ها تو زوایای مختلف ازم عکس میگی ...

ی بار دیگه عکستو بذار لدفا... من فقط ی عکسی ک با چادر هستی رو دیدم😆😆

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
آبان من همیشه تورو میپسندم  😆😆😆اول عاشق موهای فرفری تو شدم

واییییی مرسی ندا جون قشنگمم😙😘😚

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

وایییییی اره🙈🙈🙈🙈 میاد اموزشگاه تا کلاسش شروع بشه دور از چشم بچه ها تو زوایای مختلف ازم عکس میگی ...

عالیه😚😚😚😚

یه عکس اولین بار گذاشتی با روسری اون خیلییی خوشگل بود

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
ژولی پولی 

بینیت خوبه ک...میگی بد شده🤔🤔

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))