2777
2789
عنوان

تبریک نگفت😕😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 68 پست
هییی آخه خجالت میکشم نمیتونمحس میکنم خودمو تحمیل کردم بهشاصلا نمیتونم😕😥😭

خجالت نداره که یادمیگیره

منم تمام مناسبتا کادو میگیرم

اگه یکیش یادش بره یاداوری میکنم 

حتی اگه ی شاخه گل

برای همونم خوشحالی میکنم

بعضی وقتا بهم هدیه گرون میده بعضی وقتا گل 

برای همشون ذوق میکنم اونم تشویق میشه😅😅😅

خجالت نداره که یادمیگیرهمنم تمام مناسبتا کادو میگیرماگه یکیش یادش بره یاداوری میکنم حتی اگه ی شاخه گ ...

سعیمو میکنم ولی فک نکنم 😕🥺

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂 ای جانمممم تبریک میگه مطئن باش حالا واییی ذوق

هیی روزگار امیدوارم

تو یه شب برفی وقتی باد و بارون شدیدا خیسمون کرده بود، ولی تو بغلش جام گرم گرم بود و با هم گریه میکردیم که مبادا همو از دست بدیم دقیقا همونجا فهمیدم که زندگیو بردم با وجودت 🥺💞🫂متعهد به وجودت از 1402/5/26تا ابد و یه روز✨💅

ایشالا میگه عزیزم

هنوزم نگفته😑

ببین اگه هم کلا نگفت فدای سرت بعدا ازش گله کن

😞😞😞😞

بهش زنگ زدم، داشتیم حرف میزدیم، ولی بازم نگفت روزت مبارک گفت مادرم نیستی که بخوام بگم روزت مبارک بعد من گفتم باش خدافظ چون ناراحت شدم، بعد زنگ زد گفت چته اعصاب نداری کسی نمیتونه باهات دو دقیقه حرف بزنه، همه رو از خودت دور میکنی بعد گفتی اگ حرفی نداری قطع کن منم قطع کردم  ، 

ولی تو پیام بهش گفتم