2777
2789
عنوان

کدوم رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 49 پست
اتفاقا سهم بقیه رو گرفتن.به بقیه ظلم میکنناینو همه قبول دارن و بهش اعتراض دارن

سهمیه دار ها روی سهمیشون باهم رقابت دارن مثلا اگه دانشگاه تهران ۳۰۰تا کلا ظرفیت داشته باشه بعد از این ۳۰۰ تا ۵۰ تا ظرفیت مثلا میزارن برای سهمیه دار ها جای منو تو رو نگرفتن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه عزیزم تلاش کردم براش نتیجه هم میگیرم

ایشالا عزیزم🌹ولی اینقدر با اطمینان حرف زدن هم خوب نیست من یکی ای نزدیکانم رتبش زیر ۵۰ شد تا لحظه آخر اینقدر مطمئن نمی‌گفت من دو رقمی میشم تازه میگفت دعا کنید فقط قبول شم هر دانشگاهی شد🙂🙂

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
خیلی ممنون عزیزم بالاخره یکی یه جیز بدربخور گفت ❤️

خواهش میکنم فقط یه نکته زو یادم رفت بگم اینکه توی رشته های علوم پزشکی توی مدت تحصیل هیچ حقوقی دریافت نمیکنه شخص مخصوصا توی پزشکی که مدت زمانش هم طولانی تره شیفت هاشم خیلی سنگینه بدون حقوق شاید یسری ها خیلی اذیت بشن ۱۲ ساعت سرپا بدون حقوق . و اینکه تو پزشکی در ۳ ۴ سال آخر ماهی ۵ میلیون واریز میکنن برای متاهل های هم ۱۲ ۱۳ تومن .

توی دندون هم حقوق شخص دریافت نمیکنه ولی چون شیفت نداره تایم تحصیلش کوتاه تره انتخاب خیلی هاست

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
سهمیه دار ها روی سهمیشون باهم رقابت دارن مثلا اگه دانشگاه تهران ۳۰۰تا کلا ظرفیت داشته باشه بعد از ای ...

اتفاقا جای مارو گرفتن

وقتی به قول تو مثلا یک ششم ظرفیت دانشگاه های تاپ رو میگیرن،یعنی حق ۵۰ نفر که بدون سهمیه هستن و آرزوشون همچین دانشگاهی هست رو گرفتن

وقتی طرف با سهمیه ۲۵ درصد ، رتبه ای که میاره تقسیم بر چهل میشه، یعنی مثلا از رتبه ۴۰ هزار میشه رتبه هزار!!!!

این یعنی حق خوری..تازه این سهمیه ۲۵ هس..وای به حال سهمیه ها با درصد بالاتر

وقتی حتی نصف ما تلاش نمیکنن و رتبه بهتر میارن فقط به واسطه سهمیه.. یعنی حق خوری 

اگه سهمیه داری جزو همینایی ک کل کنکوری ها ازشون شکایت دارن چون واقعا حق خورن..اگرم نداری این کارت حماقت محضه که داری ازشون دفاع میکنی

بهرحال فک نمیکنم بحث بین منو تو به جایی برسه..دیگه ریپلای هاتو باز نمیکنم.موفق باشی

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤