2777
2789
عنوان

حالم از نی نی سایت بهم می خوره

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 38 پست
نتونستم تپش قلب گرفتم بی خود قضاوت کردن حالم گرفته شد بخدا بعضی ها نه خودش ارزش داره نه حرفاش اما من ...

درک میکنم

مخصوصا که تازه توی این محیط اومده باشی

ولی باور کن از این آدم ها تا دلت بخواد زیاده

این آدم ها هیج کنترلی روی خودشون ندارن و مثل چهارپایان هستن

سعی کن هر وقت قضاوت شدی این رو تصور کنی که یه گوسفند که تازه یاد گرفته حرف بزنه پشت گوشیه 

هم خنده ات میگیره هم آروم میشی

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا اینجا گیرایی ها هم گاهی اوقات مشکل داره مثلا همین چند ساعت پیش من یه جمله عادی به یکی گفتم برگشته میگه چه سودی بهت میرسه اینو بهم میگی؟چراغ خونت روشن میشه اینجوری؟یه خورده هم بحث کردیم دیدم داره از امضام بر علیه خودم مایع می‌زاره یه خورده هم دوز نفهمیش بالاست بیخیالش شدم گاها مشکل از خودمونه نه طرف مقابل😀

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نه بخدا امشب دلم شکست حالم خراب شد خیلی این قدر وحشی نباشیم

حق داری یبار یکی نفرین مرگ عزیزام کرد تاپیکامو نگاه کنی من آدم آرومی هستم نباید درد دل کرد خوب شد خدا نیستن قضاوت میکنن 

آنکه بودنش بی منت و ابدیست فقط خداست 💕

عزیزم 

اینجا رو جدی نگیر ک بتونی تاب بیاری 

صبور و قوی باش

دوتا حرف مجازی بهمت نریزه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!