saaabaa مدیر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 3845 عنوان شام یلدا | مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 27 پست سلاااممممن امسال یلدا اولمه خانواده همسرم و اینا میان خونه ماپیشنهادتون واسه شام؟؟؟؟ روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند 1396/09/18 | 20:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آشپزنمونه عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 816 من میخوام سلف سرویس شام بدمزرشک پلو با مرغکوبیدهسالاد ماکارانیسالاد الویهکشک بادمجونسوپ یا شیر یا جوو چند مدل ژله و دسر سالادکاهو و شیرازی اندوه بزرگیست زمانی ک نباشی همسر عزیزم ❤️❤️❤️
mamaneroham عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 231 فسنجون غذای مناسب فصل در زندگی به هیچکس اعتماد نکن... آینه با تمام یک رنگیش دست چپ و راست را به تو اشتباه نشان می دهد..
آشپزنمونه عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 816 البته یه سوال مهمونی زنونه است فقط ؟ یا مختلط ؟ اندوه بزرگیست زمانی ک نباشی همسر عزیزم ❤️❤️❤️
saaabaa مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 3845 من میخوام سلف سرویس شام بدم زرشک پلو با مرغ کوبیده سالاد ماکارانی سالاد الویه کشک بادمجون سوپ ... منم سلف سرویس میزارم روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند
saaabaa مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 3845 البته یه سوال مهمونی زنونه است فقط ؟ یا مختلط ؟ نه عزیزم مختلطه حدود 30 تام مهمونه روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند
آشپزنمونه عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 816 نه عزیزم مختلطه حدود 30 تام مهمونه عع پس دقیقا مثل منهآخه اینجا رسمه اگه مهمونی زنونه باشه فقط غذای فینگر فودی مثل کشک بادمجون و لازانیا و سالاد الویه میدن ☺️ اندوه بزرگیست زمانی ک نباشی همسر عزیزم ❤️❤️❤️
saaabaa مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 3845 عع پس دقیقا مثل منه آخه اینجا رسمه اگه مهمونی زنونه باشه فقط غذای فینگر فودی مثل کشک بادمجون و ... ارهههه اونجوری راحت ترهههههاینجوری من دارم از استرس میمیرم روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند
آشپزنمونه عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 816 ارهههه اونجوری راحت ترههههه اینجوری من دارم از استرس میمیرم آخ منم استرس خفننن دارم دارم دغ میکنم اصن من هنو هدیه همسرمم نخریدم خیلی بده وضعم 😂 اندوه بزرگیست زمانی ک نباشی همسر عزیزم ❤️❤️❤️
saaabaa مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 3845 آخ منم استرس خفننن دارم دارم دغ میکنم اصن من هنو هدیه همسرمم نخریدم خیلی بده وضعم 😂 الان من بگم امیدوار میشیییمن تازه فهمیدم مام باید هدیه بخریم هیییییچیییی نخریدم تو ذهنمم نیست هیچی شانس اوردم پرسیدم اینجا وگرنه دست خالیه خالی بودم روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند
آشپزنمونه عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 816 الان من بگم امیدوار میشییی من تازه فهمیدم مام باید هدیه بخریم هیییییچیییی نخریدم تو ذهنمم ن ... آره یکم آمیدوار شدم ☹️☹️ایشالاه ب سلامتی همه چی درست شه عزیزم یه هدیه عالی براش بخری و مراسمت عالی برگزار شه اندوه بزرگیست زمانی ک نباشی همسر عزیزم ❤️❤️❤️
saaabaa مدیر استارتر عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 3845 آره یکم آمیدوار شدم ☹️☹️ ایشالاه ب سلامتی همه چی درست شه عزیزم یه هدیه عالی براش بخری و مراسمت عالی ... مرسی عزیزم توام همینطوررر روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند
خانم_پاشا عضویت: 1396/02/31 تعداد پست: 11497 خودمم تو این فکر بودم مرسی عزیزم فدای تو..انشالله شب خوبیو داشته باشین😍😚😘😙 و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖