2777
2789

در پی انتقاد از یکی از پستهام در یک تاپیکی که چند وقت پیش یکی از کاربرا درباره لاغری و تناسب اندام گذاشته بودن من اونجا پستی درج کردم دو نفری گفتن که نخوردن گوشت باعث مرگ میشه و عکس شخصی رو که بر اثر خوام گیاهخواری مرده بود رو گذاسته بود که این روش اخرش مرگ من هرچی توضیح دادم ایشون نخواست قبول کنه خوام گیاهخواری منظور به طور مطلق مثل وگنها نیست منظورم همه چی خواری به جز فقط گوشت همین.

من غذاهاس سرخ کردنی مثل بادمجون و گوجه

آش رشته

کوکوسبزی بانون

برنج

تاس کباب بدون گوشت با نون فراوون

سیبزمینی سرخ کرده با نون

کوکو با نون 

ماکارانی

قورمه سبزی بدون گوشت همه چی خواری میکنم فقط گوشت نمیخورم حتی شیرینی کیک هم میخورم زیاد خام گیاهخواری رو یکدفعه بخواد شروع شه یکسری صدمات میزنه ولی اگر اهسته آهسته شروع بشه بیضرر هست ولی باید آهسته طی مراحل ارث و وراثتی شروع بشه مثلا بیست سال اهسته اهسته گوشتخواری و پخته خواری رو ترک کرد نه یکدفعه 

ولی این دوستان منتقد حرفامو اشتباه برداشت کردن مگر اینهمه اشخاصی که اوره و اضافه وزن شدید میگیرن یا کلسترول دکتر گوشت رو براشون ممنوع کرده مرده اند آیا؟؟؟؟؟؟

من خودم به خاطر سبک زندگی غلطم اضافه وزن شدید داشتم وقتی فقط گوشت و فست فود و غذای کنسروی رو حذف کردم کلسترول خونم که رفته بود رو سیصد و تری گلیسیریدم که رفته بود رو آسمون جفتش درمان شد دیگه لب مرز سکته قلبی بودم و دچار سرطان و تخمدان پلی کیستیک هم شده بودم که الان با روند فقط حذف سوسیس و کالبتس و پیتزا و کنسرو و گوشت دارم یواش یواش بهتر میشم ولی هنوز کامل درمان نشدم زمینگیر شدم مطلق ولی دارم کم کم از ازمایشام دکتر گفت داری بهتر میشی من به خاطر سبک زندگی غلط دچار سرطان روده و معده و تخمدان و چربی خون شدم 

بعد نکته دوم کسی فقط با حذف گوشت و فست فود و کنسروی نمیمیره دستگاه گوارش و فرم گوارش ما برای گوشتخواری ساخته نشده الان همین برای پرورش دام چقدر گازهای مسموم تو جو داره مارو به کشتن میده دقت کنید بعد از لحاظ انسانیت و اخلاقی هم درست نیست ما یه جاندار بیزیون رو که خدا خلق کرده برای زندگی جونشو بگیریم به خاطر بقا و طول عمر خودمون گوشت و فست فود و کنسرو نه تنها باعث کمی عمر انواع سرطان قند فشار خون و مشکلات تخمدان و بدهیکلی و چاقی و بلوغ زودرس و هزاران صدمات دیگه میشه بلکه با اتمسفر و تولید گازهای سمی مینجامه و هزاران صدمه دیگه.

با حیوانات و طبیعت دوست باشیم.🌎🌍🐄🐏🐖🐓🐔🐪🐑🐐🐦🐤🍂🍁🍀☘️🌿🌾🌵🌷🌱🌲🌳🌴🌺🥀🌹🏵💮🌸🌻🌵🍫🍬🍧🍨🍩🍪🎂🍰🥧🍟🍿🍇🍈🍉🍊🍋🍌🍍🍅🌰🥜🍆🍄🥑🥦

با# طبیعت و حیوانات_دوست_باشیم.

خام گیاهخواری باید آهسته شروع بشه و وراثتی به ارث برسه یعنی بچمون و نومون رو از همون بچگی گیاهحوار کنیم خودمونم آهسته آهسته طی یک روند ده بیست ساله یکدفعه هم نه اشتباهه بعد خودمون که تو بیست سال آهسته شروع کدگردیم به بچمون هم از بدو تولد فقط گیاهخواری رو براش برنامه ریزی میکنیم اهسته من خودم با یکدفعه مخالفم ولی قطع کردن گوشت با یک روند یکساله آهسته بیضرر هست بحث پخت غذا که وگنها میگن برای محیط زیست و سلامتی مضر هست و قند و چایی هم معتقدن مضره این روند باید اهسته طی بیست سال طول بکشه نه یکدفعه اون روش هم غلطه باید شیرینی و پختنی اینا باشه تا مدت طولانی بعد از حذف گوشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.