2777
2789
عنوان

به مرد همسایه گفتم بیاد خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3222 بازدید | 148 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار خانوم همسایمون اومد در خونمونو زد به شوهرم گفت بیا  سوسکه تو خونمون .بعد شوهرم رفت کشتش . 

من باید ناراحت میشدم آیا؟

به شوهرم اعتماد دارم.

فقط پیش خودم گفتم آخه سوسک ترس داره؟

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.

استاتر من دقیقا مثل توم از همه چی میترسم حتی مورچه گازی شاید بگید الکی لوس بازی دراری اما بخدا میترسم حتی یبارم دست به جوجه رنگی ها هم نزدم و بشدت از مرغ خروس گربه سگ گوسفند میترسم .

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من
استاتر من دقیقا مثل توم از همه چی میترسم حتی مورچه گازی شاید بگید الکی لوس بازی دراری اما بخدا میترس ...

نه بابا درکت میکنم 

مشاورم میگفت باید باهاشون روبرو شدی بغلشون کنی 

اصلا نمیتونم من

آخیییییییییییی حیوونا نازن...به خصوص دام های اهلی رو من خیلی دوست دارم..

گاو گوسفند

اسب که نفس نفس میزنه

به جزززززززززززززززز سووووووووووووووووسکککککککککک

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

وای منم یادم اومد

غذا سفارش داده بودم ،شوهرم نبود.

حساب کردم برگشتم توی راهرو،دیدم یه عنکبوت خیلی بزرگ روی دیواره

برگشتم از پیک موتوری که غذا رو اورده بود کمک خواستم.

اون بنده خدام عنکبوتو کشت و رفت.

خوب شد دخترم باهام بود وگرنه که خیلی ضایع تر بود

در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است.   امام علی علیه السلام