2777
2789
عنوان

کودک دوساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2714 بازدید | 145 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الهیییییی این فسقلا دستور دادنشونم عشقه. دیروزم ما رفتیم خونه پدرشوهر خواستیم بلند شیم ب باباش میگه ...

الهی خدا حفظش کنه.

من به پسرم یه شلواری پوشونده بودم که کشش شل شده بود. میرفت بازی میکرد میومد ، میگفت ماما شلوار افتاد😅 

عید آن رو مبارک بادم، که تو آبادی و من آزادم..🕊️

دختر من دوسالشه. خیلی ریزه اس 83 قدشه 10.5 وزنش. کامل صحبت میکنه غذاش هم بد نیس ولی رشدش کمه. خستم ک ...

دختر منم اینجوریه ولی دخترم خیلی بی اشتهاست

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
الهی خدا حفظش کنه. من به پسرم یه شلواری پوشونده بودم که کشش شل شده بود. میرفت بازی میکرد میومد ، می ...

ای جونم 😘😘😘

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

پسرم یک سالش بود دوستم اومد خونمون گفت وااااای هنوز پوشکش میکنی 😮اینجور بودم از تعجب فکر کردم واقعا دیره هی شروع کردم یاد دادنش ک جیش و پی پی رو یاد بگیره در روز ی بار پوشکش نمیکردم میبردم دستشویی میشد ک یک ساعتم منتظر جیشش بمونم ولی موفق شدم یک سالو نیم کامل از پوشک گرفتمش. الان جیششو کامل میگه. فکر میکردم سخته ولی زودی یاد گرفت

💕

پسرم یک سالش بود دوستم اومد خونمون گفت وااااای هنوز پوشکش میکنی 😮اینجور بودم از تعجب فکر کردم واقعا ...

چه خوب خوش بحالت من که دخملی و یه ساعت هم که تو دستشویی نگه دارم آخرم وقتی بیاد بیرون جیش میکنه