2777
2789
عنوان

کودک دوساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2697 بازدید | 145 پست
شما چطور از شیر گرفتین پسر من ک روز ب روز وابسته تر میشه.میترسم نتونم فعلا از شیر بگیرمش

من لاک قرمز زدم گفتم زخمی شده 

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چطور از شیر گرفتین پسر من ک روز ب روز وابسته تر میشه.میترسم نتونم فعلا از شیر بگیرمش

من که مردم بیچاره شدم همه روشها از تدریجی تا سیاه کردن و تلخ کردن و فلفل همه رو امتحان کردم اخرش با سه ماه تاخیر چسب زخم جواب داد البته دیگه سمتم نمی اومد اما به مدت یک ماه شب و روز گریه میکرد بیچاره شدم

من که مردم بیچاره شدم همه روشها از تدریجی تا سیاه کردن و تلخ کردن و فلفل همه رو امتحان کردم اخرش با ...

من روزها رو بهش شیر نمیدم ولی شبها بیچارم میکنه فعلا شیر شبانه شو قطع نکردم

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
من که مردم بیچاره شدم همه روشها از تدریجی تا سیاه کردن و تلخ کردن و فلفل همه رو امتحان کردم اخرش با ...

دختر دايي من ميرفت بليز مامانشو بزور ميكشيد بالا به بابام ميكفت عمو اوف 😂😂😂

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

نه دختر من از من میترسه هر چی من میگم میپوشه. ولی وقتی باباش میاد خونه با گریه هرچی خودش بخواد میشه

اره بابایی و لوسن😁

وای خدا من ک میترسم از الان! لجبازه یکم. اگه چیزی بخواد بهش ندی خودشو ب در و دیوار میزنه

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕

دختر من واسه لباس پوشیدن فعلا نه

ولی اون روز سر یه لیوان گیر داد آبیه رو میخوام

صورتی رو برمیداشتم گریه میکرد

فقط آبی رو میخواست!

فکر نمیکردم اینقدر زود اعمال سلیقه کنه

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
دختر من واسه لباس پوشیدن فعلا نه ولی اون روز سر یه لیوان گیر داد آبیه رو میخوام صورتی رو برمیداشتم ...

وای این که بهتره وختر من خیلی لجباز شده تازگیا الانم به زور میذاره بیام اینجا گوشیمو میخواد😥