2777
2789
عنوان

گربههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم بخدا ندیدمش دیگه ولی باشه چیکار کنم

اگه باشه که باید گزارش بدی .ولی وقتی نیستش دیگع هیچی تاحالا مرده دیگه .ولی بیماری های زیادی هستن که باعث اب ریزش از دهان میشن مخصوصا توفصل سرما  فقط هاری نیست .گربه ها کلا وقتی خیلی مریضن خودشونو قایم میکنن .مادرت وقتی دمپایی رو شست به بزاقه دست زد؟

اگه باشه که باید گزارش بدی .ولی وقتی نیستش دیگع هیچی تاحالا مرده دیگه .ولی بیماری های زیادی هستن که ...

نهههه به بزاق دست نزده بعد نمیدونم کامل هم بزاق ریخته یا نه 

اگه باشه که باید گزارش بدی .ولی وقتی نیستش دیگع هیچی تاحالا مرده دیگه .ولی بیماری های زیادی هستن که ...

دوست عزیز ممنون از کمکت دیگه ‌..حالا نیومده هنوز .. گربههه

نهههه به بزاق دست نزده بعد نمیدونم کامل هم بزاق ریخته یا نه

پس نترس چیزی نیست .ویروس هاری بی هوازیه تو هوای آزاد زیاد دوم نمیاره .انتقالشم از راه اول گاز گرفتگیه بعدم چنگ یا ریختن بزاق روی زخم وخراش باز روی پوسته .ولی واسه احتیاط بهتره اونجاهای که رفته واحتمال میدی بزاقش ریخته باشه نرید تا یه مدت اون دمپایی هم استفاده نکنید یا اگه میتونید وسایلایی که بیرونه وممکنه بهش دست بزنید رو بجوشونید که خیالتون راحت شه .اگرم تا چند روز دیگه دیدیش ونمرده بود هاری نبوده چون هاری تو کمتر از ده روز حیونو بعد بروز علایم حیونو میکشه .کدوم استانید؟

نمیدونم از کدوم دمپایی هس ولی من دست زدم به پاهام بعد زدم به چشمم الان یکم میسوزل 

پس نترس چیزی نیست .ویروس هاری بی هوازیه تو هوای آزاد زیاد دوم نمیاره .انتقالشم از راه اول گاز گرفتگی ...

بخدا شب و روز ندارم این چند روز خیلییی استرس دارممممم

دیروز..مامانم میگه صبحم اومده

یعنی .میره ومیاد ؟غذا میخوره ؟ببین هاری اینجوریه که از دهنشون کف میاد بعضیاشون ترسو میشن وتعادل ندارن وتلوتلو میخورن بعضیاشون پرخاشگر میشن وحمله میکنن .صداشون ممکنه عوض بشه و... .واسه این میپرسم چون میاد نزدیک شما اگه داشته باشه بهتره واکسن بزنید