2777
2789
عنوان

علائم مریضی جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 36 پست
چطوربودمال شما؟علائمتون؟بدبخت شدم که

گݪودرد،بدن درد،تهوع،ابریزش شدید چشم وبینی،سرفه

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

گݪودرد،بدن درد،تهوع،ابریزش شدید چشم وبینی،سرفه

گلودرد وسرفه دارم. ابریزشم یکم. یکمم بدن درد داره شروع میشه 

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس فعلاً برو آبجوش تبلیمو عسل بخورآب نمک قرقره کن استامینوفنم بخورسوپ یا آشم بخور

شب حالم بدترشد. تب ولرز شدید وبدن درد 

روبه موتم انگار🙂

سوپ ازشام دیشب مونده شکراخه من جایی نرفتم هفته پیش. شنبه دانشگاه. دوشنبه پنجشنبه کلاس زبان. پنجشنبه ...

همه جا رفتی خب دختر خوب. همین کلاس و.... خیلیا تو این فصل مریضن

بهتر شدی؟ 

همه جا رفتی خب دختر خوب. همین کلاس و.... خیلیا تو این فصل مریضنبهتر شدی؟

رفتم دکتر دیروزبعددانشگاه. صبح ۵لقمه صبحانه خوردم مسکن خوردم یکم خوابیدم.پاشدم رفتم دانشگاه دیدم تب داره میاد. سرم داره میترکه حالم خوب نیس تب ولرز داشتم. بابا من تودانشگاه بودم وقت دکترگرفته بود . رفتم شربت قرص امپول سرم نوشت. تبم ۴۰ بود اگرنمیرفتم بالای۴۰ میشد شب دکتر میگف

۱ساعت و خورده ای سرمم طول کشید . سردرداشتم هنوز . شب هم تا ۱ و ۲ بیداربودم بعدخوابم برد .۷بیدارشدم . تا۸صبحانه و قرص خوردم. سرگیجه داشتم انگار زیر پام ابر بود. شربته خواب اوری داش خوردم تا ۲ونیم خوابیدم 

بدنیستم. ولی میگفتم دیروز کاش بمیرم. 

ویروس جدیده مزخرفه. ۳ روز استراحت داده امروزم امتحان زبان دارم بیرون اصلا یادم نبود حالشم ندارم

رفتم دکتر دیروزبعددانشگاه. صبح ۵لقمه صبحانه خوردم مسکن خوردم یکم خوابیدم.پاشدم رفتم دانشگاه دیدم تب ...

خوب کردی دکتر رفتی

آره ویروسه انقد سمجه تا دکتر نری و دارو مصرف نکنی ول کن نیست🙂👌🏻

خوب کردی دکتر رفتیآره ویروسه انقد سمجه تا دکتر نری و دارو مصرف نکنی ول کن نیست🙂👌🏻

دو هشتم سرمه مونده بود منم راستش دشوییم گرفته بود به پرستاره گفتم بیا اینو بکن من دشوییم ریخت گفت ۵دیقه صبرکنی تموم میشه گفتم نمیتونم. اومد کند پانسمان کرد نفهمیدم خودمو چطور انداختم تودسشویی😄 سرمه ۱ لیتری بود . بقیه که ازما بعداومده بودن زدن تموم شدن رفتن من هنوز اونجابودم

من مشکل ریه هم دارم دکتری میشم هردفعه . باباشکرخدابه عقلش رسیده بودبایدببرتم دکتر. ولی نتونستن برن خونه مادراشون

2790
2778
2791
2779
2792