2777
2789
عنوان

دیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 34 پست
همسرم این حرفا رو میزد تا رفت و امد رو کم کنه و منو کنترل کنه منم کم کم مثل خودش شدم ایراد میگرفتم ت ...

اونجوری میکردم بعد یه مدت هم زندگیم زهرمارتر شده هم خسته شدم و حریفش نشدم

🥺ای وای چقد ناراحت کننده خدا بهتون سلامتی بده

زنده باشید.عزیزمی.ببین ما زنها از صبح چشم باز میکنیم.حرف قدیم مرور میکنیم و خودمونو داغون میکتیم.ولی مردا دیدی تو خیابون همشون با هم میگن و میخندن و راه براه دلستر و نوشابه و همش نوشیدنی دستشونه.ما زنا چی دندون غروچه اینو بخریم و اونو بخریم.حالا این بد نیستا و اصلا خودمون رو فراموش کردیم.باور کن.ما خودمون باید رفتار شوهرامون تغیر بدیم.متاسفانه تو جامعه ایرانی خانواده ها همش به فک دخترشونن که پا کج نزارن...ولی زیاد به پسر شون چیزی نمیگن.خودت یادش بده.ماهی حداقل یه روز رستوران برید.یا همون ساندویجی نزدیک خونه.تولد رو بگو کادو نمیخوام.با هم سفره خانه برید شام و کیک و چند تا عکس.کلا یادش بده رفت و آمد کمتر بشه.تا حرمت ها نشکنه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنده باشید.عزیزمی.ببین ما زنها از صبح چشم باز میکنیم.حرف قدیم مرور میکنیم و خودمونو داغون میکتیم.ولی ...

بله منم بهش میگم مادرت خیلی کوتاهیی کرده ت تربیتت خیلی خودخواه بار اورده رستوران اینا میریم بعضا کادو تولد میده کیک و اینجور چیزارو میخره ولی دندونم درد بگیره اهمیت نمیده یه جاییم درد بکنه اهمیت نمیده 

اون یه دلخوری یا کینه از خانوادت به دل داره و هر موقع که میبینتشون داغش تازه میشه

خونواده من خیلی محترمن اصلا اینجور نیستن ک اذیت کنن برعکس محبتم میکنن نمیدونم از کجا دلش پره

بله منم بهش میگم مادرت خیلی کوتاهیی کرده ت تربیتت خیلی خودخواه بار اورده رستوران اینا میریم بعضا کاد ...

عزیزم برای همین میگم برای خودتون پس انداز کنید.وقتی پول لا مصب باشه یه نوبت میگیری دندونت درست میکنی.هر چه دندون زودتر درست بشه هزینه کمتر داره.گذشته دیگه به زبون بگیر.بهش محبت کن.تو‌عاقل باش.ان شالله همیشه شاد و سلامت باشید☘️❤️🌺

یعنی هیچ حرف نمیشه گف که لااقل کمتر بشه این رفتارش

متاسفانه چون خودمم همین اخلاق زشت رو دارم که خودم بیشتر زجر میکشم نه😊نمیشه  چون شوهرم خیلی خوب حرف میزنه که دهن آدمو ببنده😁 از هر دری هم بگی وارد شده ولی نمیتونم این اخلاقمو ترک کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره باید اینجوری کرد چون من ادم حرف نیستم چرتو وپرت نمیگم

آره دوست عزیزمون راست میگه بی توجهی کن که بدترین درده🤣🤣 چون دیگه شوهرمم از حرف زدن خسته شده فقط بی محلی میکنه اینم بگما مطمئن باش خیلی دوست داره چون منم اینطورم میدونم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خونواده من خیلی محترمن اصلا اینجور نیستن ک اذیت کنن برعکس محبتم میکنن نمیدونم از کجا دلش پره

خب دخترجان مجبوری عتیقه رو با خودت ببری...هم ازش پذیرایی کنن...هم غر غر هاش بشنوی....از من به تو نصیحت تنهایی برو خیلی هم خوش میگذره....متاسفانه اکثرا پسرای ایرانی اینجورین....خودتو عشقه تنهایی برو کیف وحال کن با خواهرا و برادرا.....

متاسفانه چون خودمم همین اخلاق زشت رو دارم که خودم بیشتر زجر میکشم نه😊نمیشه چون شوهرم خیلی خوب حرف ...

خب را اینجورین چرا همش الکی غر میزنین 🥴حتی بهترین حالتم باشه همه چیز یه غری میزنه شوهرم

آره دوست عزیزمون راست میگه بی توجهی کن که بدترین درده🤣🤣 چون دیگه شوهرمم از حرف زدن خسته شده فقط بی ...

ای بابا خواهر دوس داشتن اونجاش قشنگه ک ب زبون بیاره غر بزنه میخام چیکار دوس داشتنشو در عـوض اونموقع من ازش بدم میاد😄