2777
2789
عنوان

کار درستیه که یه زن و شوهر رو

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 37 پست
واسه آدمهای گمراه آره،ولی آدمی که گمراه نباشه مطمئنا می‌دونه که دوباره ازدواج نکنه

منظور من خانمشه اقا که معلوم الحال هستش

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

مشکل اینجاست که اکثرا بدون تفکر بچه دار میشن،با خودشون دو دوتا چهارتا نمیکنن که بگن آیا مثلاً از همس ...

اون که هیچی، خیلی ها میبینن شوهره هرزه میره بدتر میگن بچه بیارم که وابسته و بند شه به زندگی

واقعا نمیفهمم این دسته رو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا همیشه بچه رو باید مادر ببرهخوب کاری میکنه تنهایی بره شاید زنه از اول بچه نمیخاسته

ادم عقل و زور دفاع از خواسته ش رو داره، اینکه کوتاه اومده جزو دسته خواسته حساب میشه قطعا

چیزی که به قیمت از دست دادن آرامشه رهاش کن زیادی گرونه....

این" چیزی" که میگید بچه اس !بچه ای که از گوشت و پوست و استخوانشه

بچه ها مارو خدای خودشون میدونن بی انصافیه اگه نا امیدشون کنیم😔

این جمله های به ظاهر قشنگ هم حاصل روانشناسی زرد اینستاگرامیه با عرض پوزش البته...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اون که هیچی، خیلی ها میبینن شوهره هرزه میره بدتر میگن بچه بیارم که وابسته و بند شه به زندگیواقعا نمی ...

طرز تفکر زنان قدیم وبیسواد اینطوریه که متأسفانه خیلی از نسل‌های  امروزی با این طرز فکر احمقانه پیرزن‌های قدیم افتادن تو چاه،بوه که آوردن درست که نشده هیچ مشکل پیچیده تر شده

این" چیزی" که میگید بچه اس !بچه ای که از گوشت و پوست و استخوانشهبچه ها مارو خدای خودشون میدونن بی ان ...

من در جریان نیستم فک کردم منظور ایشون جدایی از شوهرشونه

کاربر آقا

من در جریان نیستم فک کردم منظور ایشون جدایی از شوهرشونه

پست اول خط اول به بچه اشاره کردن...

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️