بنظرتون رفتارم بااین کاربر آقا بد بود؟ی تاپیک زدم گفتن نمیدونم لزومی نداشت نظر بدن منم براش ایموجی🫄(رو گذاشتم یه مرده که حاملس😂😂😂) بعد ایشونم جوابه منو نداد تاپیکاشونو دیدم خیلی مودب بود خیلی احساس بی شخصیت بودن بم دس داد چون چل سالش بودو همسن بابام بودالان حس میکنم ب بابام توهین کردم
اتفاقا من هرچی دیدم برعکس بود یکی داش میگف خودمو میکشم ازیه دخترخیلی خوشم میاد بهم نمیدنش ده دقیقه ب ...
خب عزیزم اشتباه خودتم هست دیگه
۱۰ دیقه باهاش حرف زدی، اوکی
درخواست دوستیشو چرا قبول کردی
با خودش گفته شاید بتونه باهات دوست بشه
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
درسته سایت زنونه هستولی مدت هاست ک دیگه نوجوان ها هم هستنو اقایونم اومدنبنظرم تا بی احترامی ندیدین ب ...
آفرین نظر منم دقیقا همینه
تاحالا هرچی آقا دیدم خوب بودن واقعا
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
خب عزیزم اشتباه خودتم هست دیگه ۱۰ دیقه باهاش حرف زدی، اوکیدرخواست دوستیشو چرا قبول کردیبا خودش گفته ...
تراپیست عزیز قبول نکردم😂 آخرش میگم درخواست دوستی داد بعدم داش میگف خودمو میکشم دختره رو بم نمیدن منم مثل ی خواهر بزرگتر گفتم پسر خوب درس بخون کارنداری پول نداری الان فلان اینا درهمین حد شک دارم اینجا پسر خوب باشه اما حرفتونو قبول میکنم لااقل دیگه کسی اومد تو سکوت میکنم ایموجی مرد حامله نمیدم😂😂