2789

واااااااااي چه با مزه 😯

چقد طرز تهيه ها فرق ميكنه 😅😅😅

خدايا نه گذاشتي طعم مادر داشتن رو بِچِشَم نه اجازه ميدي خودم مادري كنم 😔دلم ازت گرفته😔ولي فقط خودت بايد برام معجزه كني 🙏🏻 التماس دعا دوستاي ني ني سايتي 💕
اونكه با زعفرون ميشه شعله زرد

شله زرد كه شير نداره 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اونكه با زعفرون ميشه شعله زرد

شله زرد که توش شیر نیست😂😁😀😀 خب من فرنی رو سه رنگ درست میکنم. یه تیکه اش رو کاکائو میریزم. یه تیکه زعفرون.. و یکی سفید... 

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
شله زرد که توش شیر نیست😂😁😀😀 خب من فرنی رو سه رنگ درست میکنم. یه تیکه اش رو کاکائو میریزم. یه تیک ...

ميدونم بابا منظورم طعم زعفرون بود بلدم هر دوتاشو درست كنم

تيكر تولد عشقم دلوينم تموم دنيام