بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تبریک میگم حس خوبیه فرزند اولتون پسر و دومی هم دختر عشقتون پایدار باشه و روزای خوبی داشته باشین هر چند سخت اما شیرین شیرین ... و از خدا برای هممون بهترینها رو آرزو میکنم یلداتونم مبارک
خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست
یلدای شمام مبارک❤️ واقعا خیلی حس خوبیه. مخصوصا بعد از دوسال اول😆😆😆
یعنی چه بعد از دو سال اول ؟ 😃
خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست
من پسرم انقدر دوسال اول اذیت کرد😂 من همش تو خستگی و استرس و اذیت بودم اما بعدش یهو انقدر همه چی اسون شد. الان که پنج سالشه اسونترین و مهربونترین و عاقل ترین پنج ساله ی دنیاست😂زندگیم یهو شیرین شد
من پسرم انقدر دوسال اول اذیت کرد😂 من همش تو خستگی و استرس و اذیت بودم اما بعدش یهو انقدر همه چی اسو ...
خب باز شکر خدا که بعد دو سال خوب شدهههه
شیرینی ها براتون موندگار
و خدا بیشترشم کنه
حس خوبیه
شب یلدا و در کنارش این داستانای شما
به سلامتی و خوشی 🩷