asal1997 مدیر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 620 عنوان خودکشی | مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 36 پست فقط بگو چجوری خودکشی کنم به یه چیز در دسترس لطفا نصیحت نکنید ممنونم 1403/09/30 | 18:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asal1997 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 620 ن بابا فکر نکنم اون سوسک میکشه نه ادم زیاد میخورم
shadmehramm عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 2957 در حقم لطف میکنید اگه بگید شاید الان خیلی ناراحتی زیادی درونتون جمع شده یا از کسی ناراحتی و عصبی هستید الان نمیتونید راه حل پیدا کنید و تمرکز ندارید .بزارید بعدتر ک آروم شدید راجبش صحبت کنید و تاپیک بزنید اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
farhadnaghdi عضویت: 1399/10/11 تعداد پست: 388 هه یه روژ ؟ ۶ ساله به قکرشم اونا همیسه میکن خبر مزگت بیاد قردا نبینیمت اونکه حرفه بابا دلی نیست فقط خدا
asal1997 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 620 شاید الان خیلی ناراحتی زیادی درونتون جمع شده یا از کسی ناراحتی و عصبی هستید الان نمیتونید راه حل پی ... من چندین ساله جنگیدم و نشد دیگه امشب نموم میکنم جشره کش یکی گفت امتحان میکنم امیدوارم جواب بده انشالله
خانوم_مربی_تعلیقی عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 7572 چرا درد دل نمیکنی سبک شی ......بگو بشنویم شاید حالت خوب شد تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده
دختر_روح عضویت: 1400/09/02 تعداد پست: 2452 فقط میتونم بگم برا اونایی که راه خودکشی یاد میدن متاسفم🤦🏻♀️
shadmehramm عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 2957 من چندین ساله جنگیدم و نشد دیگه امشب نموم میکنم جشره کش یکی گفت امتحان میکنم امیدوارم جواب بده انشال ... دیوانه نباش . بچه ک نیستی .حشره کن جز اینکه مسمومیت برات ایجاد میکنه اتفاقی نمیفته .پس الکی برا خودت بیشتر از این دردسر درست نکن، از یه چاله میری به یه چاله دیگه .وایستا قشنگ فکر کنیم راه حل مشکلت چیه خودکشی ک نشد راه حل اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
عسلي_مسلي عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 3392 زیاد میخورم ن باز فکر نکنم. میزنی خودتو ناقص میکنی میشه قوز بالای قوز بیخیال امروز حس میکنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شدهام. میدانم که هیچ چیز دوام ندارد.
asal1997 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 620 چرا درد دل نمیکنی سبک شی ......بگو بشنویم شاید حالت خوب شد درد و دل زباد کردم اوناهم تو سرم زدن
mazlom۷۱ عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 5504 کم اوردی؟اعصابت خورده؟ درکت نمیکنن؟؟ پاشو یه دوش بگیر میوه و چای بیار تو اتاقت دورکعت نماز بخون و چنتا صلوات آروم میشی و قوی عذاب ابدی رو برای خودت نخر راه خلاصی ازش نیست هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...
asal1997 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 620 ن باز فکر نکنم. میزنی خودتو ناقص میکنی میشه قوز بالای قوز بیخیال امیدوارم بمیرممممم انشاالله
asal1997 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 620 کم اوردی؟اعصابت خورده؟ درکت نمیکنن؟؟ پاشو یه دوش بگیر میوه و چای بیار تو اتاقت دورکعت نماز بخون و چن ... همش همش همش
asal1997 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 620 دیوانه نباش . بچه ک نیستی .حشره کن جز اینکه مسمومیت برات ایجاد میکنه اتفاقی نمیفته .پس الکی برا خودت ... راه حل نداره دبگه بهم تجاوز شده طردم کردن جای درک اینه مسکل من الان شماهام الان منو درک نمیکنید و بد بیراه میگید مثل همههههههه
shadmehramm عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 2957 راه حل نداره دبگه بهم تجاوز شده طردم کردن جای درک اینه مسکل من الان شماهام الان منو درک نمیکنید و بد ... درک میکنیم خیلی خوب درکت میکنیم . کمکت میکنیم همه . اول آروم باش . بهت میگیم چیکار کنی ک از نو بسازی.. توکلت برخدا باشه.. خدا هیچوقت بنده هاشو تنها نمیزاره ..خودش گفته . مرا یاد کنید تا یادتان کنم . اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
asal1997 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 620 درک میکنیم خیلی خوب درکت میکنیم . کمکت میکنیم همه . اول آروم باش . بهت میگیم چیکار کنی ک از نو بساز ... فقط مرگ میخوام ولی بازم ممنون از قلب مهربونت