2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خوندم برام میگیری

غزل شماره ۴۶ 

ای صاحب ف.ال شما به هرچه که هدف داشته باشید و یا دارید خیلی زود به آن میرسید بعضی از خیالهایی که در سر شما میگذرد اصلا قابل عمل می باشد.

با اینحال اگر هدف خود را مشخص کرده اید باید سختی هارا تحمل کنید تا به مقصود خود برسید و بدان در هر راهی مدعی هایی وجود دارد باید از همه انها پیشی بگیری ، در زندگی خصوصی دیگران تجسس نکنید

خوندم گلی❤

ای صاحب ف.ال: حس میکنید که غریب افتاده اید و کسی قدر شمارا نمیداند و از این موضوع بسیار ناراحت اید ، اگر چنین است ، فراموش نکنید مهم درستی هدف شماست و شما نباید دلگیر بشوید.سعی کنید تلاش و صبر داشته باشید و نا امید نشوید به نتیجه خواهید رسید. در ضمن دوستان رازدار برای خودت انتخاب کن ، خود نیز راز نگه دار باش.

چقدر درست بود؟

خوندم 🌹

ای صاحب ف.ال شما به آرزویی که در سر میپرورانید نرسیده اید و چندان از وضعیت کنونی زندگی ات راضی نمیباشی خودت را آزار نده.

در امور مادی خودت را با دیگران مقایسه نکن . شما باید نوع نگاهتان را ب زندگی تغییر دهید و راحتتر زندگی کنید اگر یاد بگیرید با شادی دیگران شادی کنید همیشه خوشحال خواهید بود غزل ۲۹۱ 

چقدر درست بود حالا؟

نیت کردم و فاتحه خوندم. عکسشو بفرستی ممنونت میشم🥲❤️

بلد نیستم عزیزم فا.ل شماره ۹۵ نیت شما خوب است انسانی کمالگرا هستید و انچه میطلبید بسیار عالیست . انچه که همه ما انسانها در جستجوی ان هستیم باید وسیله ایی برای رسیدن به کمال باشد و به مظاهر دنیا دل نبندیم ، یک فرصت عالی در انتظار شماست ان شاءالله که از ان استفاده کنید.

ببین عزیزم  این فقط یه فا"له و بیشتر جنبه سرگرمی داره و اگر تونستی خودت بگیر اینطور شاید بهتر باشه

بلد نیستم عزیزم فا.ل شماره ۹۵ نیت شما خوب است انسانی کمالگرا هستید و انچه میطلبید بسیار عالیست . انچ ...

مرسیی❤️

•خانه‌ام ابریست اما در خیال روز های روشنم•

من خوندم ،نیتم کردم میشه لطفا برام بگیری

ای صاحب فا.ل قلبت در ارزو و عشق کسی میسوزد . دوری ،سفر،و یا قهر معشوق برای عاشق بس گران و سخت است .برای رسیدن و جلب رضایت معشوق هرکاری از دستت بر می اید انجام بده. صبر و شکیبایی از خصوصیات عاشق است .دوری و هجران باعث میشود تا انسانها قدر یکدیگر را بدانند ‌.باتوکل به خدا به اینده امیدوار باشید

نیت کردم عزیزم برای منم میگیری🥰

ای صاحب ف‌ال قلب شما مالامال از عشق شده عشق خوب است اما به شرطی ک به افراط نرسد زیرا عشقی ک تفکر و تعقل را برباید عاقبت ناامیدی می اورد و نابودکننده است

فراموش نکنید کسانی که شما به اعمال انها اعتراض میکنید و انها را دارای عیب و نقص میدانید خود نیز از عیب و نقص مبرا نیستید .در اجتماع مراقب اعمال خود باشید تا مورد بدگویی قرار نگیرید غزل ۱۱۳

میشه برا منم بگیری؟

ای صاحب فا.ل حافظ به شما مژده میدهد و مبارک باد میگوید به خاطر دلی چنین صاف و پاک و برای شما دعا میکند که وجود نازنینتان نیازمند طبیبان نشود.ان عزیزی که دل بسته ان هستید ان شاءالله که هر دوی شما در امان باشید . برای شفای دردهایتان به قران و به شادابی خودتان به اشعار حافظ پناه ببرید