2777
2789

خاندان اژدها رو هم دیدد؟ مگه دختره شخصیت اصلی نبود درسته اخر سر بمیره اصلا منطقی نیست 

پس ازدهایان چی 

چرا به نظر میرسه اخرش گنگه 

میشه بگید دوباره مثل پسره جان زنده میهش یا نه ؟

خاندان اژدها راجب چیه؟ خلاصش

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
اره دیگه مرد چون تبدیل به ادم بده شد، جان هم از نسل اژدها بود یجورایی جان نقش اصلی شد ،خاندان اژدها ...

دختره مرد یعنی دیگه زندن نشد !!!

ادم بده من به خاطر اون دختر رفتم دیدم از نطرم پایانش درخورش نبود 

چه بلایی سر اژدها اومد؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختره مرد یعنی دیگه زندن نشد !!!ادم بده من به خاطر اون دختر رفتم دیدم از نطرم پایانش درخورش نبود چه ...

ن زنده نشد ،شخصیتش تغییر کرد مردم رو قتل عام کرد اگه میموند مردم رو اذیت میکرد، اژدها فک کنم دوتاشون مردن یکیشون موند اونم گذاشت رفت 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
ن زنده نشد ،شخصیتش تغییر کرد مردم رو قتل عام کرد اگه میموند مردم رو اذیت میکرد، اژدها فک کنم دوتاشون ...

اون یکی که رفت همونم میتونستند سرنوشتشو بگن کجا رفت اصلا 

جان شخصیت اصلی بود یا اون پسره فلجه!!

اخه اون پادشاه شد اخر 

تو فیلم خاندان اژدها اژدها نبود؟

اون یکی که رفت همونم میتونستند سرنوشتشو بگن کجا رفت اصلا جان شخصیت اصلی بود یا اون پسره فلجه!!اخه او ...

چرا بود ولی شخصیت های فیلم جالب نبودن داستانشم اونقدر خوب نبود

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

میشه تاپیکمو گزارش بزنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14903206

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

عزیزم افسانست 

واقعیت که نیست دنبال زنجیره منطقی میگردی 

نامزد دختره خنجر فرو کرد قلبش و اژدها اون تختش رو با زبانه های آتیش ذوب کرد دختره رو برداشت و رفت 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
عزیزم افسانست واقعیت که نیست دنبال زنجیره منطقی میگردی نامزد دختره خنجر فرو کرد قلبش و اژدها اون تخت ...

فکر میکردم شخصیت اصلیه و مرگشم از نطرم منطقی و درخورش نبود پایانش خوب نبود 

فکر میکردم شخصیت اصلیه و مرگشم از نطرم منطقی و درخورش نبود پایانش خوب نبود

خیلی از فیلما پایان خوبی ندارن 

مخوصا دختره که به دست عشقش کشته شد 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲