2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم.ببین من خودم این ماه ماه اول اقداممه منم منتظرم ک یک نشونه بیاد ک بفهمم نی نی دارم.الان باید ۱۷ ام پریود میشدم ک نشدم و دیشب فقط یک لک قهوه ای اومد.نمیدونم این علامت بارداریه؟؟

ینی چند روز عقب انداخته بودید که آز دادید؟؟؟قبلش بی بی نزده بودی؟؟ منم فردا میشه ۳ روز ک تاخیر دارم ...

من دو روز عقب انداختم بیبی گذاشتم هاله افتاد آز دادم مثبت بود ولی این سری فرق میکنه

دو روز عقب افتاد‌... بیبی زدم هاله داد همون روز رفتم آز مثبت بود

خب پس بی بی هاله داشته ...من میترسم بی بی بزنم‌ منفی شه...فردا میشه ۳ روز تاخیر...

۴ روز پیش زدم‌منفی شد

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
ینی چند روز عقب انداخته بودید که آز دادید؟؟؟قبلش بی بی نزده بودی؟؟ منم فردا میشه ۳ روز ک تاخیر دارم ...

استرس نگیر بالاخره معلوم میشه فردا یا پس فردا برو آز بده یا اینکه فردا یه بیبی دیگه بزار

استرس نگیر بالاخره معلوم میشه فردا یا پس فردا برو آز بده یا اینکه فردا یه بیبی دیگه بزار

اگه فردا پری نیاد پس فردا باز بی بی میزنم

توکل بخدا

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿

ی سوال من دوره هام ۲۶ تا۲۸ روزه هست.ماه پیش ۲۱ ام پریود شدم و ۷ روز طول کشید.۵ ام رفتم دکتر گفت فکلیکول بالغ داری ولی چون شوشو ماموریت بود۴روز بعدش اولین اقداممون بود.میشه هم زمان تخمک گذاریمو حساب کنین و بیگن ایا اولین اقدامم تو تخمک گذاری بوده یانه؟و اینکه حااالا ک چهارم ماه فولیکول بالغ داشتم اما ۸ ام اقدام کردم ممکنه فولیکوله از بین رفته باشه؟؟و اقدامم ناکام بمونه؟