2777
2789
عنوان

میشه برا بچم دعا کنید❤️🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 46 پست
۱۵ روز پیش بردم دوتا تخمه کدو دراورد ولی از اون‌روز به بعد هم خوب نشده ، الانم تو تب داره میسوزههرچی ...

خوب میشه آن شالله نگران نباش

بچه های منم یه دوره اینجوری همشششششش مریض بودن

خیلی سخت بود

گاهی میگفتم بچه م دیگه برام نمیمونه آنقدر که همش مریض بود

ولی الحمدلله الان بهترن

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفاً چکاپ کامل انجام بدین آزمایش خون سونوگرافی و اکوی قلب .. هرچی که نیازه تا بلاخره فهمیده بشهانشا ...

فقط اکوی قلب رو انجام ندادم 

ولی چشم به دکترش میگم ❤️🙏🏻🥺

دعا کن‌زودتر خوب شه 😢😢❤️

چشم دعا میکنم. حضرت عباس دست خالی برنمی گردونه. السلام علیک یا ابالفضل العباس عبد الصالح مطیع الله. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

۱۵ روز پیش بردم دوتا تخمه کدو دراورد ولی از اون‌روز به بعد هم خوب نشده ، الانم تو تب داره میسوزههرچی ...

قربونش برم😢

تبش پایین نمیاد پاشو همین الان ببرش دکتر 

پاشو عزیزم نذار بمونه تا صبح خطرناکه 

عزیزم ی ازمایش ازش میگرفتین ببینین کمبود ویتامین ندارهاصلا بعد کرونا ی ویروسایی اومده عجب غریب انقدر ...

بخدا سه روز پیش داده ، جوابشو بردم برا دکترش همه چی خوب بود 

اصلا عجیب غریبه 

خوب میشه آن شالله نگران نباشبچه های منم یه دوره اینجوری همشششششش مریض بودنخیلی سخت بودگاهی میگفتم بچ ...

خداروشکر عزیزم امیدپارم همیشه تنشون سالم و سلامت باشه ♥️❤️

دعا زیاد براش بخون

شاید چشم میخوره

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

اگه از لوزه باشه دکتر با معاینه معمولی نمیفهمه؟؟؟ متخصق ریه هم بردمش .... باید معاینه خاصی بشه؟؟؟

منم پسرم همینجوری بود

دائم المریض

کلا فقط شربت و قرص میدادن

دیگه بردم گوش و حلق و بینی

عکس نوشت

گفت لوزه داره

عمل کردیم شکر خدا خوب شد دیگه