2777
2789

و گر نه کسی که درباره اش حرف می زنم، همه جوره منو دوست داشت. چند سال هم همکار بودیم هم دوست. هم با هم صمیمی بودیم هم از نظر عاطفی و فیزیکی به هم گرایش داشتیم. ولی میخواد کسی که ننه جونش میخواد رو بگیره چون میگه از مادرش میترسه. 

فکر کنم هر دختر دیگه ای جای من بود، تا الان این آقا گرفته بودش. ولی چون من بدشانسم و تقدیرم تنهاییه، جور نشده. آخه حتی وقتی ماجرامون رو برای روانشناس هم تعریف کردم تعجب کرده بود. فکر کنم اونم فهمیده بود که توصیه های رواشناسانه برای من یک نفر جواب نمیده. 

اگه قرار بود ازدواج برام جور بشه، تا حالا شده بود. حالا با این آقا نه، با یه فرد دیگه. ولی نشد، نمیشه. خیلی دلتنگ و غمگینم. خدا هم منو دوست نداره. سالها با انواع روشها به درگاهش التماس کردم که از تنهایی خسته ام و میخوام ازدواج کنم، ولی اصلا منو داخل آدم به حساب نمیاره. خدایا من از تو هم دلگیرم. به کی باید بگم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیز دل تا وقتی به دنبال چیزی وسواس گونه هستی بهش نمیرسی قانون طبیعت اینه 

باید پیگیر خودت باشی زندگی خودت فعلا تا بعدا 

چون واقعیت اینه مشکل ما اینه واقع بین نیستیم 

زمان برای همه یک جور نیست 

اینا بجهنم الان چطور محیط کار و میخای تحمل کنی؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

ببین عزیز دل تا وقتی به دنبال چیزی وسواس گونه هستی بهش نمیرسی قانون طبیعت اینه باید پیگیر خودت باشی ...

باور کن همه روش ها رو امتحان کردم حتی بی خیالی محض رو. بدیش اینه که عمر ما کوتاهه و فرصت ازدواج هم زیاد نیست. بخصوص وقتی سن از چهل رد بشه.:((

اینا بجهنم الان چطور محیط کار و میخای تحمل کنی؟

باهاش یک جا کار نمیکنم. ولی خوب کارمون به هم ارتباط داره. و گر نه خیلی وقت پیش کاملا باهاش کات میکردم و حتی بلاکش میکردم. الانم آرزومه از زندگیم حذف بشه ولی به خاطر کار فعلا شدنی نیست. همینه که عذابم میده.

یه قانون

مثلا جامعه وقتی دنبال از بین بردن فقر فقر بیشتر میشه

جامعه وقتی دنبال از بین بردن اعتیاد اعتیاد بیشتر میشه

شما هرچقدر دنبال ازدواج. کردن باشی اثر معکوس میگیری قانون

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

باور کن همه روش ها رو امتحان کردم حتی بی خیالی محض رو. بدیش اینه که عمر ما کوتاهه و فرصت ازدواج هم ز ...

میدونم منم ۳۵ ساله ام ولی به زور نمیشه 

این همه روانشناس ها و ..برای ما میان صحبت میکنن 

که چی ازدواج خوبش خوبه 

بعدشم واقعا زمانش برای همه یکسان نیست 

اصلا شاید موقعیت پیش نیاد اصلا 

باید رو خودمون به عنوان یک انسان کار کنیم نه فقط یک زن 

جامعه جامعه ی بدی شده متاسفانه 

وا بدیم باختیم 

آخه سنم بالاست. دیگه اگه الان بیخیال بشم، سنم میگذره. چاره ای ندارم که.

سنت بالا باشه

جه ربطی داره

تو باید به بغل خدا ایمان داشته باشی تا تو رو به پناهگاه. امن ببر

من خودم سنم کم نیست ولی اصلا نگران هیچی نیستم

در حال زندگیمو میکنم

ازدواج کردم که هیچ نکردم بخودم و. تفریحاتم میرسم

دقیقا نیم ساعت پیش داشتم ب خدامیگفتم دیگه هیییییچی ازت نمیخوام ازسه سالگی ی روز خوش ندیدم. مادرموازم گرفتی بابامو اسیر ی زن کردی ک ی نگاه ب مانکرد.خانواده ندارم.اینم از زندگی متاهلیم ک ازچاله افتادم توچاه.

بعد ده سال باهزارالتماس ی بچه بهم دادی ک اونم ذوقش ازسرم رفت و هیچ حسی بهش ندارم.

ن مال دنیا ن خانواده ن شوهر درست حسابی پس کی میخوای درحقم خدایی کنی

فقط ازت میخوام حداقل زودتر عمرمو ازم بگیر خلاص

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون