2777
2789
عنوان

بابام بهم گفت کاش سقط شده بودی🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 63 پست
کارت مامانمم از اول زندگی دستش بود مامانم چندسالیه با جنگ و دعوا کارتشو گرفته ازشپولای مامانمو هم می ...

خسیس همینه دیگه جانم 

من درک میکنم و شرایط مشابه دارم 

تا اخر عمر باید به زور پول بکنی 

فقط حواست باشه جانم 

مشکل خساست پدرتون ممکنه واستون به شکل طرحواره تبدیل شده باشه و نا خوداگاه برای زندگی مشترک هم در اینده خودتون همچین افرادی را جذب میکنید ،در صورتی که از این خصلت بیزارید 

سعی کن قبل از انتخاب و ازدواج با فرد مورد نظرت حتما یه مدت روانشناس بری و هگر طرحواره ای داری درمان کنی 🥲❤️

مال منم دقیقاا همینه برای بقیه خوب دارنهمین الان بابام یه عروسی دعوت بشه پاش بیفته میخواد ۱۰ هدیه بذ ...

منم از همین میسوزم حالا مالی جای خود بابام حتی بیرون با بقیه خیلی خوش اخلاقه میگه میخنده تو خونه همش اخماش تو همه🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خسیس همینه دیگه جانم من درک میکنم و شرایط مشابه دارم تا اخر عمر باید به زور پول بکنی فقط حواست باشه ...

دو هفته پیش تو دعوا بهش گفتم باید بری پیش روانپزشک خونه رو گذاشت رو سرش از داد 

خودمم میخواستم برم کلی اخماشونو کردن تو هم گفتن مگه روانی ای 

دردم اینه بیرون خیلی حفظ ظاهر میکنن جوری که کسی ۱ درصدم احتمال نمیده اینجورین ولی تو خونه خونمو کرده تو شیشه🥲

دو هفته پیش تو دعوا بهش گفتم باید بری پیش روانپزشک خونه رو گذاشت رو سرش از داد خودمم میخواستم برم کل ...

میدونم چی میگی دختر جان 

متاسفانه فرهنگ روانشناس و روانپزشک هنوز توی کشورمون برخلاف همه ی کشور ها اونقدر جا نیافتاده 

الان به جوونشم بگی ،نصفی ها گارد میگیرن و همین را میگن 

چه برسه به پدر و مادرهامون

من دوست ندارم نا امیدت کنم 

اما اگر سن پدر و مادرت از ۴۰ سال بیشتره 

تغییر کردنشون در صورتی که حتی خودشونم بخوان خیلی سخته و چه برسه ب۶ اینکه بخوای راضیشون کنی 

یه پروسه طولانی هست عزیزم 

اگر میبینی جواب نمیده بنظرم بیخیال عوض کزدنشون شو و راه خودت را برو و ببین چیکار کنی میتونی از این وضع در بیای 

البته اگر سنت کمه راهکارت سعی کن فرار به خونه شوهر نباشه جانم 

گاهی اوقات خونه شوهر از خونه پدره هم بدتره 🥲