2777
2789
عنوان

عکس کیک یلدام🍉

451 بازدید | 29 پست

میزارم پاک میکنم 😁❤

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

😃😃

در همه جای این زمین هم نفسم کسی نبود،زمین دیار غربت است از این دیار خستم💔........همیشه من دوییده ام ب سوی مسلخ غبار از ان که گم نمیشوم در این غبار خسته ام سلول به سلول بند بند وجودم خستس نهایت بیام اینجا یکم درد و دل کنم ک یکم از دردم کاسته شه شمام پشیمونم نکنید 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزاریلدا امشبه یا فرداشب

گداشتم 

فرداست

ولی اینو امشب میخوریم

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

ندیدم دوباره میزاری اسیی

در همه جای این زمین هم نفسم کسی نبود،زمین دیار غربت است از این دیار خستم💔........همیشه من دوییده ام ب سوی مسلخ غبار از ان که گم نمیشوم در این غبار خسته ام سلول به سلول بند بند وجودم خستس نهایت بیام اینجا یکم درد و دل کنم ک یکم از دردم کاسته شه شمام پشیمونم نکنید 💔

نبینم شب خوابم نمیبره

گداشتم