2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اصلا موقعیتم برای بچه خوب نیس  آمادگی بچه داریو ندارم  برا خودم هزارتا برنامه چیدم😭

مهم اینه ک با شوهرت مشکل نداری خداروشکر .ولی باز خودت صلاح میدونی

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
مهم اینه ک با شوهرت مشکل نداری خداروشکر .ولی باز خودت صلاح میدونی

اره خداروشکر مشکلی ندارم ولی شهر غریبمو خیلی میترسم از بچه داری هزار تا نقشه هم برا آیندم کشیدم میدونم با بچه نمیتونم هیچکدومو عملی کنم

تو چن روز عقب انداخته بودی مگه؟

من عقب ننداخته بودم ولي روز ١٨ تا ٢٢ سيكل لك بيني داشتم به لانه گزيني شك كردم

روز ٢٥ سيكل بي بي چكم يه هاله خيلي كمرنگ انداخت بعد نيم ساعت همون لحظه رفتم آز كه منفي شد

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

انشالله خدا به همه منتظراي بچه 

فرزنداني سالم و صالح عطا كنه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من ميرم نماز برا همتون دعا ميكنم بازم ميام سر ميزنم 

♥️♥️بلاخره بعد از سالها تلاش و انتظار خداي بزرگ به ما هم ني ني داده ♥️♥️🤰
اره خداروشکر مشکلی ندارم ولی شهر غریبمو خیلی میترسم از بچه داری هزار تا نقشه هم برا آیندم کشیدم میدو ...

اخی عزیزم.😘😘

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!

الهی به حق این روزا هر کی منتظره برودی مادر بشه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ان مع العسر یسرا..........من بزودی و به لطف خدای مهربونم مادر میشم.خدایا شکرت میدونم که ناامیدم نمیکنی میشه صلوات بفرستین ..‌‌‌‌‌