2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آها خونریزی نداشتی ینی بعد اولین بار؟

شب عروسی که نه نداشتم خیلی هم از واکنش همسرم میترسیدم ولی در کمال ناباوریم خیلی خوب بهم اعتماد کرد و آرومم کرد حتی برای پارچه انگشت خودشو برید و از خونش مالید که این برام خیلی باارزش بود،بعد دوماه که رابطه کامل داشتم درحد چند قطره

شب عروسی که نه نداشتم خیلی هم از واکنش همسرم میترسیدم ولی در کمال ناباوریم خیلی خوب بهم اعتماد کرد و ...

ولش کن خواهر😂

سخت توضیح میدی از طرفی میگی تا دوماه بعد دخول نداشتی 

باز میگی شب عروسی دخول داشتی ولی خون نیومده 

خب باید بره تو تا خون نمیشه نره انتظار داشته باشی خون بیاد

ولش کن خواهر😂سخت توضیح میدی از طرفی میگی تا دوماه بعد دخول نداشتی باز میگی شب عروسی دخول داشتی ولی ...

عزیزم شب عروسی رابطه داشتم ولی پاهام قفل میشد اجازه دخول کامل نمی‌دادم ،تا دوماه خیلی تکرار کردیم ولی نمی‌شد تا اینکه یواش یواش همسرم کمک کرد تا ترسم از بین بره ،دخول کااااامل دوماه بعد عروسی صورت گرفت بلاخره و چند قطره خون اومد