2777
2789

سلام بچه ها من از اول حاملگیم لکه بینی داشتم هربارم میرفتم سونوگرافی میگفت خوبه.الان باز هفته 23 هستم لکه بینی امروز دیدم.خیلی میترسم زایمانم زودرس باشه.کیا عین من بودند بچه هاشونو تا ماه نه نگه داشتند سالم ب دنیا اوردند؟خواهشا کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم من تجربه شو ندارم ولی فکر نکنم لکه بینی نشونه زایمان زودرس باشه حتما برو دکتر و استراحتت ...

هربار رفتم دکتر و سونو هیچی بد نبوده گفتند همه چی خوبه.مال هرمون های جفتته

عزیزم زیر نظر دکتر باش نترس دختر عمه من خونریزی داشت ولی بچه اش سر ۹ماه به دنیا اومد

وای خدایی؟من هربار میرم دکتر میگه همه چیزت خوبه.گاهی بعضی جفتا ضهیف قوی میشند.نمیدونم چرا من اینجور میشم

وای خدایی؟من هربار میرم دکتر میگه همه چیزت خوبه.گاهی بعضی جفتا ضهیف قوی میشند.نمیدونم چرا من اینجور ...

منم تا هفته ۱۹‌لکه بینی داشتم دکتر گفت چون همه چی نرماله زیاد حساس نباش فقط رعایت کن و استراحت داشته باش

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو
هربار رفتم دکتر و سونو هیچی بد نبوده گفتند همه چی خوبه.مال هرمون های جفتته

خب پس نگران نباش

دوست من لکه بینی داشت اخر سر تو هفته ۳۹ به زور آمپول درد زایمان بش القا کردن وگرنه تا هفته ۴۰ ام میرفت

بعضیا تو بارداری زمان پریودشون یکم لک دارن

منم تا هفته ۱۹‌لکه بینی داشتم دکتر گفت چون همه چی نرماله زیاد حساس نباش فقط رعایت کن و استراحت داشته ...

همون یبار لکه بینی داشتی؟ فقط شیاف گذاشتی؟ 

من 20 هفتم. 2 روزه لک بینی دارم قهوه ای. دارم دیوونه میشم توروخدا جواب بده

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)