2821
2789
اره من اقدام کردم .

ایشالا بسلامتی عمومیت که میخوای😍 موعدت کیه؟ 

از کجا گرفتی رژیمتو؟

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

اره من اقدام کردم .

چند ماه رژیم گرفتی

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رژیم ماما زهره.

واااییی واقعا 

منممم از همون گرفتمممم 🥲

چند خریدی؟ پودرم فرستاد واست؟ 

واااییی واقعا منممم از همون گرفتمممم 🥲چند خریدی؟ پودرم فرستاد واست؟

ن پودرشو نخریدم.

فقط رژیم. زیادم از پاسخگوییش راضی نیستم دیر به دیر حواب میده. رژیمش دو ماه به بالا باید رعایت بشه اینجور که نوشته من زیر دوماه دیگه اقدام کردم توکل کردم به خدا

زیر دو ماه .

مگه نباید دو ماه کامل رعایت کنی؟ شوهرتو ماه اقدام فرستاد آزمایش؟ 

با کیت یا سونو ؟ فلوکونازول خوردی؟ 

کسی اطرافت ازش رژیم گرفته؟ 

ن پودرشو نخریدم.فقط رژیم. زیادم از پاسخگوییش راضی نیستم دیر به دیر حواب میده. رژیمش دو ماه به بالا ب ...

اره عزیزم من پودرشم گرفتم 

اره خیلی دیر به دیر جواب میده اصلا خوب نیس پاسخگوییش..

منم یه ماهه میخورم و رعایت میکنیم بهمن میخوام اقدام کنم 

مگه نباید دو ماه کامل رعایت کنی؟ شوهرتو ماه اقدام فرستاد آزمایش؟ با کیت یا سونو ؟ فلوکونازول خوردی؟ ...

شوهرم دو بار آزمایش داد عالی بود ازمایشش . براش عکسشو فرستادم. خودمم تو این مدت رعایت کردم . بله قرص خوردم . شربت گایافنازینم خوردم روز اقدام. 

اره عزیزم من پودرشم گرفتم اره خیلی دیر به دیر جواب میده اصلا خوب نیس پاسخگوییش..منم یه ماهه میخورم و ...

ایشالله جواب بگیری. میبینم خیلی استوری میذاره . امیدوارم نتیجه بگیریم. من خیلی هزینه کردم این مدت

شوهرم دو بار آزمایش داد عالی بود ازمایشش . براش عکسشو فرستادم. خودمم تو این مدت رعایت کردم . بله قرص ...

خداروشکر عزیزدلم 

انشالله به خواسته دلت برسی 

واسه منم دعا کن منم استرس دارم🥲

ایشالله جواب بگیری. میبینم خیلی استوری میذاره . امیدوارم نتیجه بگیریم. من خیلی هزینه کردم این مدت

فداتشم ایشالا هردو جواب بگیریم 

بخدا منم کلی هزینه کردم 

معجوناش و ادویه ها و داروهارو تند تند میگیرم …

2790
2823
2791
2779
2792