2777
2789
نه عزیزم این چه حرفیه انشالله مامان میشی 

هر چی خدا بخواد

چ بگم عزیزم😢

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣
من۱ماهه هوس کله پاچه کردم هی امروزفردامیکنه نمیبره امروزم که بیداربودمنونبردگفت کلاس دارم منم قهرکرد ...

خوب بزنگ کله پزی سفارش بده بیارن برات.شایدم بنده خدادستش خالیه روش نمیشه بگه انشاالله که بیاد برات کله پاچه هم گرفته باشه

💘عشق من پسرمه💋💋💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چی خدا بخواد چ بگم عزیزم😢

برات یاسین میخونم انشالله به زودی مامانشی

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 
به به همگی ماشاالله ویروس داریم😂😂😂😂

😁😁😁😁.یه عده ویروس جم شدیم دورهم😆😆😆

بزرگترین دروغی که تو مدرسه بهمون گفتن جمع مذکر سالم بود😩😩😩😩😩😩.اخه مذکرا جمع شن یه جا جمع سالم میشه؟😩😩😩😩
برات یاسین میخونم انشالله به زودی مامانشی

مرسی عزیزم 😍😍 ان شالله ب سلامت زایمان کنی 😍

😀 عاغا من به یه نتیجه ای رسیدم !            این ما نیستیم که داریم زندگی می کنیم این زندگیه که داره مارو... 😣😣
خوب بزنگ کله پزی سفارش بده بیارن برات.شایدم بنده خدادستش خالیه روش نمیشه بگه انشاالله که بیاد برات ک ...

نه بابادستش خالی نیست آخه هفته پیش ۷روزهفتروگیرداده بودغذادرس نکن سفارش بدم ازبیرون بیارن 

اینقدرسست عنصره که خدامیدونه خودش یچیزی بخوادبایدبره بخره امانمیدونم چرالج کرده 

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 
نه بابادستش خالی نیست آخه هفته پیش ۷روزهفتروگیرداده بودغذادرس نکن سفارش بدم ازبیرون بیارن  این ...

اج نکرده گلم خب کلاس داشته فردا حتما میگیره شمابارواری خیلی حساس شدی الان 

خدایا مرسی عشقمو آفریدی  
اج نکرده گلم خب کلاس داشته فردا حتما میگیره شمابارواری خیلی حساس شدی الان 

حساس شدم که به کله پاچه فکرمیکردموگریه میکردم 

🍂🍂🍂🍂🍂

🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂

🔮ختمی مجرب برای صاحب اولاد شدن🔮

📜نقل است از جناب آیت الله کوهستانی که برای خانمی که پس از ۱۲ سال زندگی زناشویی بچه دار نشده بود سفارش کردند 👇

✳️قل هو الله احد را بر روی کاغذی بنویسند و آن خانم کاغذ را در ظرفی آب بکشد و آن را بنوشد.

👈🏻 مدتی نگذشت که آن زن باردار شد و خداوند به او فرزندی عنایت فرمود

💘عشق من پسرمه💋💋💋
درکت میکنم بارداری وهوس کردی.... خب چی بگم اخه😔

هیچی عزیزم من الان دیگه هوس ندارم همون موقع یادم رفت فقط دلم شکست چراخودش یچیزیومیخوادسریع میخره امامن میگم پشت گوش میندازه 

من باردارم شوهرم ویارمیکنه