2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وزنش خوبهاخه تا میرم تو جمع خاناواده شوهر اول همهدمیگن کو‌شکمت۵ ماهه اعصابم بهم ریخته همش میگم بچم ن ...

عزیزم اشکال نداره تو بارداری ادم حساس میشه به حرفا مخصوصا از طرف خانواده شوهر منم هروز حرص میخوردم حیف نیست اون نینی تو شکمت حرص بخوره. شکمت عالیه اتفاقا 

کم استرس داریم اینام مارو با حرف عذاب میدن

از ترس اینکه به کوچیکیشکمم گیر ندن خونه نشین شدم
هیح جا نمیرم 🤦🏼‍♀️
من خودم لاغر بودم با وزن ۵۶باردار شدم الان تو هفته ی ۲۲رسیدم به ۶۱ بازم شکمم پیدا نشده تازه من بچه ی سومم هست 🥴😅

از ترس اینکه به کوچیکیشکمم گیر ندن خونه نشین شدم هیح جا نمیرم 🤦🏼‍♀️من خودم لاغر بودم با وزن ۵۶بارد ...

من که ۸۱ بودم رسیدم به ۷۵ از بس ویار داشتم 

بعد حالا شدم ۷۹ 😑 

از ترس اینکه به کوچیکیشکمم گیر ندن خونه نشین شدم هیح جا نمیرم 🤦🏼‍♀️من خودم لاغر بودم با وزن ۵۶بارد ...

من ۶ ماهه تمامه ویار دارم

یا دلپیچه دارم

یا تهوع

با استفراغ

یا تنم میخاره گرمیم میشه 

یا فورا سردیم‌میشه

داغونم به سوی این چراغ

من که ۸۱ بودم رسیدم به ۷۵ از بس ویار داشتم بعد حالا شدم ۷۹ 😑

اخ آرههه منم هفته های اول وزنم سه کیلو کم شد 😂

بعد که افتادم رو غذا و میوه وزنم برگشت 

انشالله به سلامت بغل بگیریمشون خیالمون راحت بشه 😘

من ۶ ماهه تمامه ویار دارمیا دلپیچه دارمیا تهوعبا استفراغیا تنم میخاره گرمیم میشه یا فورا سردیم‌میشهد ...

وای وای از سرما و گرما نگو که شبا دلم خونه 🤕

میام رو سرامیک پذیرایی میخوابم چند دقیقه بعد لرز میکنم پامیشم میرم رو تخت گرمم میشه یعنی تا صبح من میرم و میام برا یه ساعت خواب ☹️