2777
2789
عنوان

بعد از من

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 82 پست

اریا دخت هم از نظر مذهبی و سیاسی تفاوت خیلی داریم ولی دوسش دارم

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از ی کاربری خوشم نمیاد خیلی هم طرفدار داشت ی دوره    

کی؟بوگو

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.
تحریکم نکن میترسم منو بخورن نوچه هاش    

من شب خوابم نمی بره خووو😢😢

اولا که عضو شده بودم از کسی اصصصصلا خوشم نمیومد

بعد انتخابات شد خیلی درگیری لفظی میشد اصلا اوضاع افتضاح بودخیلیا از چشمم افتادن

الان جو ارومه

مادربزرگ رو خوشم میاد ازش

پریانکا جودی ابوت لیلا سما

پریس هم نمیگم چن همه میگن بی مزه میشه  

تحریکم نکن میترسم منو بخورن نوچه هاش    

نوچه 😂😂😂😂👌👌👌

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
اولا که عضو شده بودم از کسی اصصصصلا خوشم نمیومد بعد انتخابات شد خیلی درگیری لفظی میشد اصلا اوضاع اف ...

حیف که اون موقع عضو نبودم وگرنه 10 بار به خاطر توهین به فلان شخصیت قطع دسترسی می شدم

حیف که اون موقع عضو نبودم وگرنه 10 بار به خاطر توهین به فلان شخصیت قطع دسترسی می شدن

اصلا کسی قطع دسترسی نمیشد

فقط تاپیک میترکید مث قارچ یکی دیگه درمیومد ودعوا ادامه داشت  

منم همتووووونوووو دوست دارم خواهرای گلم

😀😀😀با منی 

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 
2829
2828
2791
2779
2792