2777
2789
عنوان

چیزای خوب بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 22 پست
تا حالا شده یکی بیاد بگه من ازین اخلاق شوهرم ممنونم و فلان کار من باعث شد شوهرم خوشحال بشه یا هرچی د ...

شوهر من میگه من تو دنیا فقط تورو دوس دارم .میگه تو قهر کن منو بزن اصلا فحش بده من عاشق این فحشااتم .خاب بودنی میشینه یه ساعت منو نگا میکنه .من خسته شدنی غذا میپزه .هرچیم درمورد خانوادش بگم باور میکنه .

برگفته از کتاب فیلها پرواز میکنندفصل۳صفحهی ۱۲۹

شدیم مثل  الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏
شوهر من میگه من تو دنیا فقط تورو دوس دارم .میگه تو قهر کن منو بزن اصلا فحش بده من عاشق این فحشااتم . ...

دیگه این رویاست واقعا. اگه خودتم این مدلی بودی توقع داشته باش اون بنده خدا هم باشه

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوست دارم بعضی وقتا واقعا ببام خوشحالیامو بگم ولی میترسم یکی ناراحتی داشته باشه دلش بشکنه حسرت ب ...

میدونم منم یه وقتایی اینجوری فکر میکنم و از طرفی میگم نکنه یکی هم‌چشم کنه تفکرات غلطه به نظرم شاید باعث شه یکی دیگه هم یاد بگیره اون خوشحالیو چه جوری بسازه یا خنده رو لب یکی بیاد من خودم واقعا وقتی حتی متن خوشحالیه کسیو میخونم ناخداگاه خوشحال میشم

میدونم منم یه وقتایی اینجوری فکر میکنم و از طرفی میگم نکنه یکی هم‌چشم کنه تفکرات غلطه به نظرم شاید ب ...

اره منم واقعا 

حتی اشک شوقم‌ میریزم برای کسایی ک خوشحالن

حتی کسایی ک ندیدم و نمیشناسم

مثل همین جا

اره منم واقعا  حتی اشک شوقم‌ میریزم برای کسایی ک خوشحالن حتی کسایی ک ندیدم و نمیشناسم مثل هم ...

آره واقعا. پس ماهم خوشحالیامونو بذاریم ازین به بعد نه به عنوان فخر فروختن به عنوان شریک‌کردن بقیه تو خوشحالیمون