2777
2789

بله الان زیاد شده که دخترای مستقل تا اخر عمر ازدواج نمیکنن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیدم

دخترعمه ی پدرم 

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
اوضاع خوبه؟

ببین بستگی به فردش داره مورد داریم تا مورد اگه پول داری نیاز عاطفی نداری با خودت خوشی میتونی تک و تنها زندگی کنی اره میشه اما در غیر این صورت احساس تنهایی میکنی

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

اره خیلی دیدم وضع مالیشون هم خوبه مسافرت و همه چی درست حسابی، ولی خب الان که سنشون بالاست پشیمونن که چرا ازدواج نکردن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

دختر خالم نزدیک چهل و خورده ای سنشه ماما هست از اول ازدواج نکرد ی خونه خوب تو ی جای بالاشهر با ماشین ۲۰۷ داره با مادرش زندگی میکنه

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

اره 

فلج شده بود... اخرشم تو سن 64 سالگی تو خونه برادرش فوت شد

بقیه هم چندان وضع خوبی ندارن 

این واسه کسی خوبه که علاقه ای به هیچ مردی نداره و پولداره و زندگی بی دردسری داره

این کاربری دست دو نفره، اولی خودمم، دومی خودشم!

اره دیدم

انقدر که متاهلا مشکل دارن والا آدم ترجیح میده هیچ ازردواج نکنه

ازدواج بیشتر به نفع مرده تا زن

جدیدا هم که میگن مهریه نمیدن یا مگن زنی که مهریه بگیره خودشو میفروشه. به عده مونگولم گولشونو میخورن 

قشنگ نوکر بی جیره و مواجب میخان نرای ایرانی

اره قشنگم چرا نشه!

من عاشق مجردی بودم و هستم ولی بخاطر مقتضیات جامعه و اون نگاه جستجوگرانه ی اقوام و در و همسایه ازدواج کردم .اگر خارج زندگی میکردم هرگز ازدواج نمیکردم

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️