بله الان زیاد شده که دخترای مستقل تا اخر عمر ازدواج نمیکنن
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
ببین بستگی به فردش داره مورد داریم تا مورد اگه پول داری نیاز عاطفی نداری با خودت خوشی میتونی تک و تنها زندگی کنی اره میشه اما در غیر این صورت احساس تنهایی میکنی
Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘ عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹
اره خیلی دیدم وضع مالیشون هم خوبه مسافرت و همه چی درست حسابی، ولی خب الان که سنشون بالاست پشیمونن که چرا ازدواج نکردن
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
من عاشق مجردی بودم و هستم ولی بخاطر مقتضیات جامعه و اون نگاه جستجوگرانه ی اقوام و در و همسایه ازدواج کردم .اگر خارج زندگی میکردم هرگز ازدواج نمیکردم
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️