2777
2789
عنوان

نتیجه نگهداری از دو قلو های جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدیر فروش یه شرکت نرم افزار حسابداریپولدارن بابابرای تفریح میره سر کارنهایتا ۱۰ تومن حقوق بگیرهدر صو ...

مدیر فروش خیلی بیشتر از ۱۰ میگیره ها چون پورسانتم داره

اینکه وضعش خوبه پرستار بگیره، بگو من فصل امتحانام شروع شده اصلا وقت نمیکنم

اصلا از اول نباید میرفتی و قبول میکردی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
نرو اصلا وابداهرکی ناراحت شد سرشو بکوبه به دیواربخدا از قدردان که نمیشن بماند تازه باهات دم دستی طور ...

دقیقا

پرستار بچه رو برای چی گذاشتن پس؟

والا مشکل مالی که ندارین پرستار بگیرین

یه بار پرستار گرفتن به دو هفته نکشید بچه هاش پرستارو روانی کردن فراری شد دیگه نیومد.

بعد بهانه اوردن به پرستار نمیشه اعتماد کرد و بچه ها باهاش راحت نیستن و ...پای مامان پرستار شکسته و ....

از اون موقع ۶ ماه گذشته پرستاره اگه واقعا پای مامانش شکسته بود برمیگشت بعد ۶ ماه

پای مامانش که تا ابد شکسته نمیمونه

کسیم از پول بدش نمیاد

دیگه برنگشت پرستاره

خودت رو دادی میخواستی خودتو شیرین کنی حالا شده وظیفت

نه بابا برای جاری شیرین کنم خودمو؟😂

یه بار شرایط اورژانسی بود از سر انسان دوستی رفتم

فک کردن وظیفمه دیگه

دفعات بعدم شوهرمو تو جونم مینداختن که چرا زنت نمیاد

به خاطر اینکه شوهرم ناراحت نشه ازم و دلخوری پیش نیاد میرفتم

ضمن اینکه چند بار دعوای اساسی شد سر همین قضیه با شوهرم

نه بابا برای جاری شیرین کنم خودمو؟😂یه بار شرایط اورژانسی بود از سر انسان دوستی رفتمفک کردن وظیفمه د ...

شوهرت نی نی کوچولو نیست اتفاقا شوهرت بدتر از اوناس ازت سواستفاده میکنه برای خودش چون اخرش نمیگن تو چقدر انسان دوستی میگن برادرمون و پسرمون چقدر خوبه برای اون اعتبار میشه 

مدیر فروش خیلی بیشتر از ۱۰ میگیره ها چون پورسانتم دارهاینکه وضعش خوبه پرستار بگیره، بگو من فصل امتحا ...

یه دفعه مستقیم به جاریم گفتم

از اون روز ۶ ماه میگذره و نگفته که برم

جاریم متوجه شده دوست ندارم برما

برادر شوهر پروم به شوهرم میگه

باید به اونم بگم

یا در لفافه یا مستقیم

همین برادر شوهرم وام از دانشگاه میخواستم بگیرم ۲۰ میلیون (مشکل مالی نداریم صرفا چون بهره ۴ درصد داره و بازپرداختش ۶ سال دیگس میخواستم بگیرم کلا از دولت هرچی بگیره خوبه)

گفت ضامن نمیشم

خیلی مستقیم اینو بهم گفت

الان انتظار داره بچه هاشو نگه دارم

یه دفعه مستقیم به جاریم گفتماز اون روز ۶ ماه میگذره و نگفته که برمجاریم متوجه شده دوست ندارم برمابرا ...

به خاطر ۲۰ تومن ضمانت مستقیم گفت! شما هم خیلی مستقیم بگو من درسام خیلی سنگینه نمیرسم اصلا، یا اصلا اسم درس هم نیار حتی اگه درس نداشتی زندگی خودتو که داری لَله بچه مردم که نیستی، بهت گفتن مستقیم بگو نمیتونم بیام نه دلیل بیار و نه توضیحی بده

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
دقیقاپرستار بچه رو برای چی گذاشتن پس؟والا مشکل مالی که ندارین پرستار بگیرینیه بار پرستار گرفتن به دو ...

توام مثل من ساده ای

خداخودش کمکمون کنه😔

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

استارتر هر وقت با جاریت تماس داشتی بیا بگو چیشد و در ضمن بهتره قبل از جاری و برادر شوهر همسر خودت رو سر جا بنشونی من واقعا نمیتونم تصور کنم مردی که ازدواج کرده حاضر باشه چندین روز بدون خانمش توی خونه بمونه و از زنش انتظار داشته باشه بچه های یکی دیگه رو نگه داره

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"