2777
2789
عنوان

ازدواج صوری

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 25 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

علاوه بر خارج دلم نمیخواد ازدواج کنم اگ این کار و کنم دیگ حرفی هم نیس ک ازدواج نکردم دارم جدی میگم ت ...

منم جدی گفتم دختر مجرد آزادی های بیشتری داره نسبت به خانم متاهل الان دارن تلاش میکنن قانون جدید بزارن ک دختر بالای ۲۸ سال ک ۴ سال شاغل هم باشه حتی برای ازدواج اجازه پدر نخواد 

الان دختر مجرد فقط اجازه ازدواج با پدره وگرنه خروج از کشور شغل درس و....همه این حق ها با خودشه اجازه لازم ندارد اما ازدواج کنه همش میفته دست همسرش

اسی هنوز دارم فکر میکنم چ حرفی پشت دختر مجرد هست؟

فامیلای ما البته ما خودمون اینجوری نیستیم اگه یه دختر مجرد. بمونه میگن حتما یه عیب و ایرادی داشته 

منم جدی گفتم دختر مجرد آزادی های بیشتری داره نسبت به خانم متاهل الان دارن تلاش میکنن قانون جدید بزار ...

اون گزینه ازدواج چی میخوام دهن مردم و ببندم خودمم راحت باشم فقط بحث کار و خارج نیستتت

آره اگه طرف طلاقم نده چیکار کنم

تازه این یکی از نکات منفی هست. 

ممکنه در جریان اون ازدواج، بدون اینکه بخوای، عاشق و وابسته ی طرف مقابل بشی یا بدون اینکه پیش بینی کنی، باردار بشی حتی! 

کلا جدای از اینها، امر ازدواج به خودی خود، مقدس است و پسندیده نیست که بهش به عنوان پله های رسیدن به اهدافت نگاه کنی. 

به نظرم اجازه بده زمان بیشتری بگذره، شاید پدرت قانع شد.