2777
2789
عنوان

بی بی چک با هاله کمرنگ

5258 بازدید | 16 پست

سلام خانما من یک هفته از پریودیم گذشته که دیشب یه بی بی زدم اولش فقط یه خط بود از بس ناراحت بودم گذاشتمش رفتم خوابیدم صبح رفتم دیدم یک هاله افتاده روش به نظرتون احتمال بارداری هست ؟بی بی چک مدیکور بود.یکم حالت تهوع و کمر درد گاهی لگنم هم درد میکنی و عضلات شکمم هم میگیره و کل بدنم.

تعداد رای : 6
نظرسنجی
احتمال بارداری از روی علایم؟
2
33%
بی بی چک
4
66%

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم انشالاه نا امید نمیشی ولی من شنیدم بی بی چک تا چن دقیقه اول جوابش درسته برو آز بده

میخوام یه چن روز صبر کنم یه بی بی دیگ بگیرم اگ دوباره هاله انداخت میرم از دعا کنید باردار باشم

مال منم همینطور شد ۵ تا دیگه خریدم همش مثبت شد دوره های سیکلت چند روزست؟؟اگه مرتبه فردا برو از

بین 28یا فوقش30  من 8 ام ماه پیش پری شدم و دوهفته بعدش که تخمک گذاریم بوده نزدیکی داشتم.الانم که 16 ام هست به نظر خودم یک هفته گذشته