2777
2789
عنوان

بچه ها شما وقتی میکاپ میکنین دقیقا بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزانه عزیزم منظورت اینه داخل خونه هم آرایش میکنی؟😍👏

بعضی وقتا حالم بده اره حتی اگه بعدش بخام پاک کنم چون ارایش کردن و دوس دارم 

از طرفی قبل این تعطیلی ها هم هر روز بیرون بودم 

البته اشتباهی که دارم اینه ضد آفتاب نمیزنم واسه همین منافذ صورتم باز شده که دنبال درمانم وگرنه باید ضد افتابم اضافه شه

بعضی وقتا حالم بده اره حتی اگه بعدش بخام پاک کنم چون ارایش کردن و دوس دارم از طرفی قبل این تعطیلی ها ...

عزیزم برای منافذ باز پوستت این کارو کن زودی نتیجه میگیری اول یه تخم مرغ میاری خب؟سفیده اش جدا کن کامل هم بزن تا وقتی که کف کنه بعدم تمام صورتت رو بخور آب گرم بده بعدم از این ماسک استفاده کن بعد نیم ساعت هم با آب ولرم صورتت رو بشور بعدم روتین پوستی برو نتیجه میگیری ،برای آرایشت هم حتما پرایمر بزن چون منافذ رو میبنده💕🤭

عزیزم برای منافذ باز پوستت این کارو کن زودی نتیجه میگیری اول یه تخم مرغ میاری خب؟سفیده اش جدا کن کام ...

مممنونم واقعا ازت عزیزم 

این سفیده تخم مرغ و شنیده بودم 

هفته ای یه بار اوکیه‌؟ گرون شده 😂

روتین پوستی هم تازه خریدم 

این سرم اردینری رو میخاستم واسه منافذ بخرم نمیدونم بعضیا میگن جوش زدن باهاش استفاده کردی؟

مممنونم واقعا ازت عزیزم این سفیده تخم مرغ و شنیده بودم هفته ای یه بار اوکیه‌؟ گرون شده 😂روتین پوستی ...

آره عزیزم هفته ای یکبار هم منافذت میبنده هم پوستت درخشان میکنه ،نه عزیزم سروم چای سبز استفاده میکنم 😻💖