2821
2789
عنوان

خوبن؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا😐 نمیدونم ک عزیزم نظر من بود 

بله نظر خود من هم روی لباس کوتاهه ولی چه کنم از دست این فامیل.

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.
بله نظر خود من هم روی لباس کوتاهه ولی چه کنم از دست این فامیل.

شاید از حسودی میگن لاغرم هستی بلند تنگ بپوشی  بد میشه دیگه عروسکی بپوش عزیزم😊

کاش همه چیز اونموقع اتفاق بیوفته ک ذوقشو داری...
این لباس کوتاها از اون آبیه خیلی قققششنگترررن. اگر نظرمو بخوای برای کوتاه یکی از این سه تا.

منم همینو میگم آخه لاغرم هست بلندو تنگ بد میشه

یعنی هر دو شب عروسکی بپوشم

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.
یعنی هر دو شب عروسکی بپوشم

هردوتاشم نپوشی یکیشو بپوش یکی بالای زانو یکی زیر زانو بلند دنباله دار به نظر من واسه تو ک ۱۸ سالته خوب نباشه

قبلا ذخیره کرده بودم

اها فکر کردم خارجکی هستی😆😆

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792